'Black Panther: Wakanda Forever' komt er nu echt aan

'Black Panther: Wakanda Forever' komt er nu echt aan

De film Black Panther 2 is begonnen met de opnames.

De productie van Black Panther: Wakanda Forever is nu officieel begonnen in Atlanta. Dat bevestigt Marvel-baas Kevin Feige.

Feige was aanwezig tijdens het Black Widow Global Fan Event in Los Angeles afgelopen dinsdag. Daar bevestigde hij dat de camera's rollen van Black Panther: Wakanda Forever. Details onthulde hij niet, maar wel beloofde hij dat het vervolg "Chad trots zou maken".

Opnames in volle gang
"Het is natuurlijk enorm emotioneel om dit zonder Chad te moeten doen," aldus Feige. "Maar iedereen is heel opgewonden om de wereld van Wakanda terug te kunnen brengen naar het publiek en naar de fans. We kijken ernaar uit om dit te doen op een manier waar Chad trots op zou zijn."

Met 'Chad' refereert Feige natuurlijk naar acteur Chadwick Boseman, die afgelopen augustus overleed na een vierjarige strijd tegen kanker. Zijn rol wordt niet opnieuw gecast, in plaats daarvan zullen we een van de andere personages de mantel van de Black Panther aan zullen trekken.

De "originele cast" komt terug volgens Feige. De film verkent verder "de wereld van Wakanda, met alle rijke en gevarieerde personages die we in het eerste deel leerden kennen".

NieuwsFilm

meest populair