Daniel Caig en Dave Bautista knuffelen elkaar op setfoto's 'Knives Out 2'

Daniel Caig en Dave Bautista knuffelen elkaar op setfoto's 'Knives Out 2'

Het mag gelukkig weer...

Een beeld wat we lang niet gezien hebben, twee mensen die elkaar een omhelzing geven. Collega's Daniel Craig en Dave Bautista hadden een hartverwarmende begroeting op de set van Knives Out 2. Het vervolg op Knives Out is inmiddels in de maak met wederom Rian Johnson aan het roer.

Details over de rol van Bautista blijven onbekend. De ene bron zegt dat hij een komisch personage wordt net zoals Drax uit het MCU, de andere claimt juist weer dat hij een brute killer wordt zoals in de 25e Bondfilm Spectre.

Tweet verwijderd

Craig speelt opnieuw zijn rol als privédetective Benoit Blanc, maar in dit vervolg wordt hij omringd door een nieuwe groep personages in een geheel nieuwe setting.

Dit ensemble zal verder onder andere bestaan uit grote namen als Edward Norton, Kate Hudson, Ethan Hawke, Janelle Monáe, Kathryn Hahn, Jessica Henwick en Leslie Odom Jr.

Megadeal
Knives Out 2 is onlangs begonnen met draaien in Griekenland en maakt samen met Knives Out 3 onderdeel uit van een megadeal die Netflix voor $450 miljoen dollar heeft afgesloten. Johnson zal beide sequels maken en beschikt over volledige creatieve vrijheid.

NieuwsFilm

meest populair