Eerste recensies actiefilm 'The Tomorrow War' met Chris Pratt: De moeite van het kijken waard?

Eerste recensies actiefilm 'The Tomorrow War' met Chris Pratt: De moeite van het kijken waard?

Is de nieuwe film van Amazon Prime Video de moeite waard?

De eerste reacties op The Tomorrow War zijn binnen. Het is het live-action regiedebuut van Chris McKay en een sci-fi actiefilm met Chris Pratt in de hoofdrol.

De film volgt een militair veteraan die tegenwoordig leraar op een middelbare school is, Dan Forester genaamd. Zijn leven komt flink op z'n kop te staan als soldaten van dertig jaar uit de toekomst naar het heden komen met een gruwelijke waarschuwing. In hun tijd vecht de mensheid een verloren oorlog tegen buitenaardse wezens. Als mensen uit 2021 niet komen helpen, hebben ze geen kans om te winnen. Dan besluit de wereld te redden voor zijn familie en meldt zich voor het leger. Vanaf vandaag kan je 'm streamen.

Top of flop?
Vandaag hebben we de eerste recensies voor je.

Variety: "Het is een alien-oorlogsfilm met tijdreizen erin die je doet verlangen naar de nuance van Starship Troopers. Veel van het materiaal is enorm cheesy (en met een speelduur van 2 uur en 18 minuten is het echt te veel matigheid)."

ComicBook: "In de kern vereist het concept van The Tomorrow War dat je enorm meegaat in het concept. De film mengt belangrijke componenten van meer geliefde en succesvolle sci-fi blockbusters van de afgelopen jaren. [...] Het voelt als een project dat gepitcht is als 'X ontmoet Y plus Z' en daarna groen licht kreeg."

The Hollywood Reporter: "Vol actie en gericht op het hele gezin, op een solide commerciële manier, mist deze film iets dat hem groot had kunnen maken in de bioscoop. Maar hij is een prima onderhoudende toevoeging aan het aanbod van Amazon."

The Playlist: "Met zijn grootste live-action film tot nu toe, laat McKay zien dat hij weet hoe je een blockbuster maakt. Hij heeft iets van Zack Snyder en wat van Michael Bay aan zich [...], maar met meer hart en inhoudingsvermogen."

Collider: "Het uitgangspunt klinkt als een solide parabel voor klimaatverandering (wij moeten de toekomst voor onze kinderen redden anders is er geen wereld meer over), maar The Tomorrow War verkent het nooit."

NieuwsFilm

meest populair