Groot gerucht rond 'Black Panther: Wakanda Forever'

Groot gerucht rond 'Black Panther: Wakanda Forever'

Dus de introductie van Namor the Sub-Mariner?

We weten al dat we in Black Panther: Wakanda Forever veel van de gezichten uit het eerste deel weer krijgen te zien. Maar welk personage centraal zal staan en welke acteur de rol van de nog onbekende slechterik zal spelen, blijft voorlopig iets dat alleen op het hoofdkantoor van Marvel Studios bekend is.

Nu weten we mogelijk iets meer over het verhaal. Een onofficiële synopsis van Production Weekly (via The DisInsider) lijkt erop te wijzen dat we een oorlog tussen Atlantis en Wakanda krijgen te zien.

Clash tussen Wakanda en Atlantis
"Zowel Wakanda als Atlantis zijn verborgen beschavingen met geavanceerde technologie en verhoogde militaristische vermogens die besloten zich af te scheiden van de rest van de wereld voor hun eigen veiligheid, en op een bepaalde manier, uit angst," luidt de tekst.

"Wakanda vreesde dat hun technologie zou worden misbruikt. Atlantis vreesde dat oppervlaktebewoners zouden komen en de mythische stad zouden ontheiligen, net zoals ze zoveel jaren geleden deden. En toch escaleert hun angst nog verder wanneer deze twee eens verborgen naties met elkaar botsen," vervolgt de mogelijk onthullende synopsis.

En als laatste: "Wakanda en Atlantis hebben een schokkend verweven geschiedenis. Wakanda is het enige graafschap ter wereld met toegang tot Vibranium. Geruchten over de kracht ervan verspreidden zich echter over de hele wereld, en de menselijke vader van Namor werd op onderzoek gestuurd naar dit zeldzame materiaal op Antarctica."

Ryan Cooglers Black Panther: Wakanda Forever staat op dit moment gepland voor 8 juli 2022.

NieuwsFilm

meest populair