Chris Pratt omschrijft 'Guardians of the Galaxy Vol. 3' in een paar woorden

Chris Pratt omschrijft 'Guardians of the Galaxy Vol. 3' in een paar woorden

De film brengt James Gunn gelukkig weer terug!

Acteur Chris Pratt kreeg de vraag voorgelegd om Guardians of the Galaxy Vol. 3 in slechts drie woorden te omschrijven. Hij had er vier voor nodig.

Pratt kreeg de uitdaging om de Guardians of the Galaxy-film in slechts drie woorden te omschrijven. Maar hij kon zijn gedachten slechts tot vier woorden beperken: "James Gunn is terug!" En zo zit het natuurlijk ook.

Eerst ontslagen en toen weer niet
Disney besloot James Gunn van Guardians of the Galaxy te ontslaan in 2018, nadat oude berichten van Gunn op Twitter weer opdoken. Die plaatsten hem in een behoorlijk kwaad daglicht en hij werd daarmee snel het slachtoffer van wat velen de 'cancel culture' zijn gaan noemen.

De cast bleef achter Gunn staan en vond dat Disney hem niet zo snel had moeten ontslaan. Uiteindelijk ging Disney zelfs overstag en begin 2019 werd hij weer ingehuurd. Daardoor laat de film ook zo lang op zich wachten: Gunn werkt eerst aan DC-film The Suicide Squad en de serie Peacemaker.

Gelukkig zit het inmiddels helemaal goed tussen Gunn en Disney, want hij maakt ook een Holiday Special over Guardians of the Galaxy voor Disney+. Dat belooft dus wat de komende tijd!

NieuwsFilm

meest populair