Algemeen

Zack Snyder's 'Sucker Punch' zou veel langer kunnen zijn

Elke scène zou wel tien minuten langer kunnen duren.

door Jim Pedd om 10:01 in Algemeen
De afgelopen maanden is er steeds meer verteld over een verlengde versie van Sucker Punch, de film die Zack Snyder in 2011 uitbracht. Met name sinds Zack Snyder's Justice League in maart onthuld werd, wordt hierover gesproken.

Verschillende castleden van wat de slechtst verdienende film van Snyder is, steunen de fans die eigenlijk wel willen dat er een langere versie van uitkomt. En nu voegt Jamie Chung zich in dat rijtje.

Heel veel langer
Chung vertelde tijdens een interview met The Hollywood Reporter over hoe de director's cut van Sucker Punch er uit zou kunnen zien.

"Oh man, ik weet dat als Zack zijn zin had gekregen, het niet zo'n monsterlijke personages zouden zijn," aldus de actrice. Chung ging door:

"De bioscoopversie is een PG-13 film, maar voelt als een R-rated film. En ik denk dat daarin een van de redenen ligt waarom ze het verhaal veranderd hebben. Het is zo lang, maar zou dan veel meer detail hebben gehad. Aan elke scène hadden ze wel tien minuten kunnen toevoegen."

En: "We hebben echt veel materiaal opgenomen, het was ook echt leuk. Mijn personage [Amber] was de piloot. Ik weet in elk geval dat de gevechten veel langer waren. Goh, het voelde ook alsof we daar zo lang voor getraind hadden. Die hele ervaring duurde op zichzelf zes maanden, dus daar moet wel meer van zijn."

4 Reacties

account_circleLog in of registreer om mee te praten.

Robbepost

Avatar

Misschien als trilogie uitbrengen!

jimb

Avatar

Misschiengewoon laten voor wat het is en het er nooit meer over hebben, wat een draak van een film was dat...

RobzZ01

Avatar

Onzin. De theatrical cut is inderdaad een beetje een “domme” film maar de extended cut laat zien dat hier toch wel een sterk verhaal inzit.

Ook een film die door WB kapot geknipt is want ik denk, mede met die extended cut in het achterhoofd, dat een nóg betere versie op de planken ligt.

NieuwsFilm

meest populair