Zack Snyder's 'Sucker Punch' zou veel langer kunnen zijn

Zack Snyder's 'Sucker Punch' zou veel langer kunnen zijn

Elke scène zou wel tien minuten langer kunnen duren.

De afgelopen maanden is er steeds meer verteld over een verlengde versie van Sucker Punch, de film die Zack Snyder in 2011 uitbracht. Met name sinds Zack Snyder's Justice League in maart onthuld werd, wordt hierover gesproken.

Verschillende castleden van wat de slechtst verdienende film van Snyder is, steunen de fans die eigenlijk wel willen dat er een langere versie van uitkomt. En nu voegt Jamie Chung zich in dat rijtje.

Heel veel langer
Chung vertelde tijdens een interview met The Hollywood Reporter over hoe de director's cut van Sucker Punch er uit zou kunnen zien.

"Oh man, ik weet dat als Zack zijn zin had gekregen, het niet zo'n monsterlijke personages zouden zijn," aldus de actrice. Chung ging door:

"De bioscoopversie is een PG-13 film, maar voelt als een R-rated film. En ik denk dat daarin een van de redenen ligt waarom ze het verhaal veranderd hebben. Het is zo lang, maar zou dan veel meer detail hebben gehad. Aan elke scène hadden ze wel tien minuten kunnen toevoegen."

En: "We hebben echt veel materiaal opgenomen, het was ook echt leuk. Mijn personage [Amber] was de piloot. Ik weet in elk geval dat de gevechten veel langer waren. Goh, het voelde ook alsof we daar zo lang voor getraind hadden. Die hele ervaring duurde op zichzelf zes maanden, dus daar moet wel meer van zijn."

NieuwsFilm

meest populair