Megan Fox wil een rol in het Marvel- of DC-universum

Megan Fox wil een rol in het Marvel- of DC-universum

Het maakt niet uit welke van de twee.

Actrice Megan Fox ziet het helemaal zitten om zich bij het Marvel Cinematic Universe of het DC Extended Universe te voegen. Dat zou ze een mooie nieuwe stap vinden en ze is bovendien naar eigen zeggen groot fan van superhelden.

Fox brak door toen ze de rol van Mikaela Barnes speelde in Transformers in 2007. Sinds Transformers: Revenge of the Fallen verdween ze zo'n beetje uit de spotlights, met rollen in horrorkomedie Jennifer's Body en de komedieserie New Girl. Toch is ze niet klaar met het werk, alles behalve.

MCU of DCEU
Fox sprak heel uitgebreid met The Washington Post over haar leven de afgelopen jaren en dan met name haar acteerwerk. Ze zou graag een rol in het MCU of DCEU willen hebben.

"Ik wil groeien als acteur," begon ze.

"Mijn gevoel is dat ik heel wat jaren doorgebracht heb waarin ik dat niet deed, omdat ik min of meer gestopt was met Hollywood. Nu ben ik klaar om te groeien."

Als dat echt de motivatie is, zou je je natuurlijk ergens kunnen afvragen of de actrice dan niet beter kan kiezen voor andere films, waarbij ze geen 'last' heeft van groot spektakel en waarin ze meer de focus kan leggen op haar spel.

NieuwsFilm

meest populair