Megan Fox wil een 'Jennifer's Body'-vervolg

Megan Fox wil een 'Jennifer's Body'-vervolg

Als het even kan moet er een nieuwe film komen.

Actrice Megan Fox ziet het helemaal zitten om Jennifer's Body in welke vorm dan ook terug te brengen. Ze denkt aan een vervolgfilm, of misschien zelfs aan een televisieserie.

De film Jennifer's Body kwam in 2009 uit. De horrorkomedie was toentertijd geen groot succes aan de internationale box office, maar is intussen wel een cultklassieker geworden. Schrijfster Diablo Cody en actrice Fox denken allebei vooral dat de film niet slaagde aan de box office vanwege de slechte marketing.

Meer van maken
De hoofdrol van Fox in Jennifer's Body was zo'n beetje haar eerste grote rol sinds haar werk voor de Transformers-franchise. In de tijd daarna besloot Fox meer en meer voor de rollen te kiezen waar ze echt zin in heeft, waarbij ze onder meer tekende voor die van Reagan in de serie New Girl.

Hoe dan ook draait Jennifer's Body om twee middelbare scholieren: de knappe Jennifer en een onzekere boekenworm genaamd Anita (gespeeld door Amanda Seyfried). Na een ontmoeting met een lokale indie-rockband en zijn diabolische frontman (Adam Brody) krijgt Jennifer een onstilbare dorst naar haar mannelijke medeleerlingen.

De film was behoorlijk onconventioneel als het op het dialoog aankomt, en legde wat nadruk op feministische thema's. En nu legt Fox uit dat ze meer wil maken: "Ik denk niet dat het een moeilijke film is om een vervolg op te maken. Ik bedoel, ze zouden er zelfs een serie van moeten maken. Dat zou wel cool zijn."

NieuwsFilm

meest populair