'Black Widow' opent met 'Smells Like Teen Spirit' van Nirvana

'Black Widow' opent met 'Smells Like Teen Spirit' van Nirvana

Maar dan net even anders dan het origineel.

Vanaf overmorgen draait Black Widow in de Nederlandse bioscoopkassa's en tijdens de begintitels is een opvallend nummer te horen, namelijk Smells Like Teen Spirit van Nirvana. Echter in een nieuw jasje. Let op: lichte spoilers!

Hieronder kun je het nummer van zangeres Malia J. al beluisteren. Het lied is te horen tijdens de begintitels die volgen op een krachtige proloog. De begintitels zouden veel weg hebben van de start van een James Bond-film die vaak geanimeerde "opening credits" hebben.

Smells Like Teen Spirit van Malia J.
"We dachten eerlijk gezegd dat het een grap was en reageerden niet meteen," aldus Malia J. tegenover Consequence. "Sinds 2015 circuleert een andere versie van de cover in de tv-/filmindustrie en ik kan alleen maar speculeren dat iemand uit hun kamp een fan was en deze in de film wilde gebruiken!"

"Ik kwam erachter tijdens de pandemie en het nieuws maakte me blij in zo'n donkere tijd," vervolgde Malia J. "Ik had geen idee dat dit nummer in een Marvel-film terecht zou komen, laat staan in de begintitels. Ik ben zo'n fan van Scarlett Johansson en Florence Pugh. Om deel uit te maken van iets waar ze bij betrokken zijn, is een droom die uitkomt."



NieuwsFilm

meest populair