Marvel-film 'Black Widow' onthult een spectaculaire ontsnapping met de Red Guardian

Marvel-film 'Black Widow' onthult een spectaculaire ontsnapping met de Red Guardian

Een ontsnapping uit de gevangenis. En die ziet er tof uit!

Marvel Studios heeft een nieuwe clip vrijgegeven van Black Widow. Het is een clip met de titel 'Prison Break', waarin we zien hoe de Red Guardian moet ontsnappen uit de gevangenis.

In de nieuwe clip voor de Marvel-film, die overigens 9 juli te zien is in de bioscoop en op streamingdienst Disney+, zien we Natasha Romanoff en Yelena Belova een helikopter vliegen boven een gevangenis. Tegelijk probeert de Red Guardian (wiens echte naam Aleksei Shostakov is) te ontsnappen uit de gevangenis.

Niet zo gemakkelijk
Heel gemakkelijk blijkt het niet te gaan voor de Russische supersoldaat, die in de Koude Oorlog nog dienst deed als de Sovjet-variant van Captain America. Hieronder kan je de volledige clip bekijken:



Je vraagt je natuurlijk af waarom de Red Guardian in de gevangenis zit. Daar wilde acteur David Harbour niet al te veel over vertellen. Wel liet hij weten dat Aleksei "het op bepaalde manieren verpest heeft en opnieuw probeert te beginnen".

In de film zullen we meer over hem en vooral ook over de Black Widow en haar geschiedenis leren. Er wordt al gekeken naar een vervolg, maar eerst moet deze maar een succes blijken aan de box office. Op Disney+ kan je de film voor 21,99 euro alvast bekijken vanaf 9 juli.

NieuwsFilm

meest populair