Fan van Dwayne Johnson? Dan hebben we goed nieuws voor je over 'Black Adam'

Fan van Dwayne Johnson? Dan hebben we goed nieuws voor je over 'Black Adam'

De film is bijna klaar met zijn opnames!

Er wordt al jaren aan DC-film Black Adam gewerkt. Acteur en hoofdrolspeler Dwayne Johnson laat weten dat de film nu wel heel dicht bij realisatie is. De opnames zijn namelijk hun laatste week in gegaan.

Dat deelde Johnson op zijn Instagram-account, waar hij liet zien wat het ontbijt is waar hij nu van kan genieten tijdens de opnames van de "moeilijkste en meest intense" scènes van de film. Volgens hem is er heel wat werk in gaan zitten om hem in vorm te houden voor de rol.

Laatste week
"Ik moet 't allemaal opeten en opdrinken. De komende week is een grote: onze laatste productieweek met de opnames van Black Adam," schrijft Johnson.

"Alle training, het dieet, bijna twee jaar aan voorbereidingen voor het personage, verhaal en de productie, culmineren komende week. We hebben de zwaarste en meest intense scènes voor het laatst bewaard. Ik waardeer jullie allemaal voor de steun voor Black Adam en denk dat we een gave, unieke, bad-ass en coole film maken."

Tot slot schreef hij nog: "vingers gekruist dat we komende week sterk eindigen. Blijf gedisciplineerd, gefocust en houd vertrouwen in het proces." Vanaf 29 juli 2022 is de film te zien in de bioscoop.



NieuwsFilm

meest populair