Zo rijk is acteur Tom Cruise uit 'Mission: Impossible' en 'The Mummy'

De topacteur is stinkend rijk... Niet geheel gek.

Acteur Tom Cruise is een grote naam in Hollywood en de laatste jaren lijkt hij zich steeds meer te gaan richten op de Mission: Impossible-franchise. Maar de in Syracuse, New York geboren 59 jarige acteur deed al heel wat meer.

Uiteraard kennen we Cruise uit nog veel meer films. Denk maar aan Top Gun uit 1986, Born on the Fourth of July uit 1989, Jerry Maguire uit 1996 en Edge of Tomorrow uit 2014. Hij werd drie keer genomineerd voor een Oscar, maar mocht er nooit een winnen.

Wat is het vermogen van Dwayne Johnson?
Het vermogen van Cruise wordt bijgehouden door verschillende sites en de schattingen lopen flink uiteen. Maar dat de acteur stinkend rijk is, maar duidelijk zijn. Nog altijd zou hij zo'n 50 miljoen per jaar verdienen en zijn vermogen wordt geschat op 600 miljoen dollar.

Volgens Wikipedia heeft Tom Cruise door de jaren heen veel overgehouden aan de films Mission: Impossible 2 (2000) en War of the Worlds (2005). Aan beide films zou hij maar liefst 100 miljoen dollar overgehouden hebben.

Eind jaar zien we Cruise in de film Top Gun: Maverick en in 2022 duikt hij op Mission: Impossible 7 en een jaar later verschijnt waarschijnlijk Mission: Impossible 8.

NieuwsFilm

meest populair