'The Tomorrow War': Hier komen de aliens vandaan

We weten eindelijk meer over The Tomorrow War.

De film The Tomorrow War laat een gruwelijk conflict in de toekomst zien tussen de mensheid en buitenaardse wereld genaamd de Whitespikes. In de laatste akte van de film leren we meer over de oorsprong van de aliens.

Dan Forester leidt aan het einde van de film een missie richting de plek waar de monsters vandaan komen, ergens in noordelijk Rusland. Heel wat verhalen blijven open in de film, maar we leren een en ander over de Whitespikes en hun oorsprong.

De film zelf
The Tomorrow War speelt zich af tijdens twee tijdlijnen: 2022 en 2051. In 2022 komen soldaten uit de toekomst ineens opdoemen, die vertellen dat de mensheid een oorlog tegen de Whitespikes gaat verliezen. De gedachte is eerst dat de aliens zonder gedetecteerd te worden op Aarde aangekomen zijn.

Maar het blijkt uiteindelijk dat ze al langer op Aarde waren. Met behulp van medesoldaat Charlie en leerling Martin, komt Forester erachter dat de Whitespikes as op hun klauwen uit 946 hebben, as van een uitbarsting van de Changbai-vulkaan.

Niet alleen gekomen
Dan ontdekt twee zaken in Rusland. Allereerst dat de Whitespikes eeuwen eerder op Aarde crashten. En ten tweede dat ze vracht waren, op een transport van een ander buitenaards ras dat opvallend menselijk eruit ziet en ogenschijnlijk een hoger intellect heeft dan de Whitespikes.

Helaas barstte de chaos los op het moment dat de eerste Whitespikes gedood werden door Dan en zijn crew, en kon men daardoor niet meer uitzoeken over de mysterieuze aliens overal.

De theorie is in elk geval dat de andere aliens intergalactische kolonisten zijn die de Whitespikes gebruikt worden om andere bewoners van planeten uit te roeien, alvorens de planeten door de intergalactische aliens gekoloniseerd worden. Wellicht crashten ze dan ook per ongeluk op de Aarde.

NieuwsFilm

meest populair