Trailer 'What If...?' gooit het Marvel Cinematic Universe overhoop

Trailer 'What If...?' gooit het Marvel Cinematic Universe overhoop

In augustus start het multiversum van onbeperkte mogelijkheden.

Midden augustus start op Disney+ het "multiversum van onbeperkte mogelijkheden" in de animatieserie What If...? In de verschillende afleveringen krijgen we vooral te zien hoe het in de 23 films uit The Infinity Saga van het Marvel Cinematic Universe net even anders loopt.

Zo zien we in onderstaande nieuwe trailer dat een scène uit het begin van Iron Man uit 2008 een verrassende wending neemt. Tony Stark wordt namelijk niet geraakt door scherven van zijn eigen bom, maar hij wordt gered door Erik Killmonger uit Black Panther. Dus... Géén Iron man in het MCU?

Trailer What If...?: Vanaf 11 augustus op Disney+
En zo zijn er meer wendingen en verrassende personages. Je ziet onder meer Peggy Carter, T'Challa, Doctor Strange en Thor. What If...? van regisseur Bryan Andrews start op 11 augustus aan de tien afleveringen.



In What If...? hoor je stemmen van de acteurs die de rollen ook vervulden in de live action-films, met onder meer Hayley Atwell als Peggy Carter, Chadwick Boseman als Black Panther/T'Challa, Josh Brolin als Thanos, Dominic Cooper als Howard Stark, David Dastmalchian als Kurt, Michael Douglas als Hank Pym, Karen Gillan als Nebula, Jeff Goldblum als Grandmaster, Frank Grillo als Brock Rumlow, Sean Gunn als Kraglin, Chris Hemsworth als Thor, Tom Hiddleston als Loki, Djimon Hounsou als Korath, Samuel L. Jackson als Nick Fury, Toby Jones als Arnim Zola, Michael B. Jordan als Erik Killmonger, Neal McDonough als Dum Dum Dugan, Natalie Portman als Jane Foster, Jeremy Renner als Hawkeye, Michael Rooker als Yondu Udonta, Paul Rudd als Scott Lang, Mark Ruffalo als Bruce Banner, Sebastian Stan als Bucky Barnes, Chris Sullivan als Taserface, Stanley Tucci als Dr. Abraham Erskine en Taika Waititi als Korg... En nog veel meer!

NieuwsFilm

meest populair