Eindelijk: Geheime identiteit Taskmaster uit 'Black Widow' onthuld

Eindelijk: Geheime identiteit Taskmaster uit 'Black Widow' onthuld

Ook is bekend welke acteur de rol speelt.

Op 3 december 2019 verscheen onderstaande eerste trailer voor Black Widow en daarin werden we voorgesteld aan de schurk Taskmaster. Zo'n 1,5 jaar hebben de fans moeten wachten om te weten te komen wie er achter het masker schuilt. LET OP: SPOILERS!!!



Het mag duidelijk zijn dat deze onthulling een enorme spoiler is voor de 24e film in het Marvel Cinematic Universe. Het personage Taskmaster speelt een belangrijke rol in de film, al blijkt het niet de voornaamste schurk in Black Widow te zijn.

SPOILER: Identiteit Taskmaster onthuld
De voornaamste schurk in de film is Dreykov (Ray Winstone), de baas van de Red Room. Een van zijn wapens is Taskmaster en richting het einde van de film wordt duidelijk dat dit personage een persoonlijke band met Dreykov heeft.

Taskmaster blijkt namelijk de dochter te zijn van Dreykov en die dochter zou om het leven zijn gekomen bij een bijna succesvolle aanslag van Natasha Romanoff / Black Widow op Dreykov. De opperschurk wist zijn dochter echter te redden en maakte een moordmachine van haar.

De rol van Antonia Dreykov a.k.a. Taskmaster wordt gespeeld door Olga Kurylenko (Quantum of Solace, The Courier). Taskmaster zien we in Black Widow vechten als onder meer Iron Man, Captain America, de Winter Soldier en Spider-Man. Een terugkeer lijkt niet uitgesloten.



NieuwsFilm

meest populair