De 3 topfilms die Netflix deze week heeft toegevoegd

De 3 topfilms die Netflix deze week heeft toegevoegd

Heel veel nieuws!

Netflix heeft honderden films in zijn catalogus staan en daar worden iedere week weer nieuwe titels aan toegevoegd. Ook deze week zijn er weer de nodige leuke en interessante films op de streamingdienst verschenen, die we graag even uitlichten in dit artikel.

Fear Street Part Two: 1978 (2021)
Bekijk de afbeeldingRegie: Leigh Janiak | Cast: Sadie Sink, Emily Rudd, Ryan Simpkins, e.a.
De rebelse Ziggy en haar keurige zus Cindy kunnen het niet echt met elkaar vinden. Toch gaan ze in de zomer samen naar kamp Nightwing, gelegen in het door een heks vervloekte stadje Shadyside. Al snel blijkt een moordenaar het kamp te terroriseren met een bloedbad en verandert hun vakantie in een gevecht om leven en dood.

Sicario: Day of the Soldado (2018)
Bekijk de afbeeldingRegie: Stefano Sollima | Cast: Benicio Del Toro, Josh Brolin, Isabela Merced, e.a.
De Mexicaanse drugsoorlog heeft zich verder verspreid waarbij terroristen over de Amerikaans-Mexicaanse grens verplaatst worden. Na een terroristische aanslag, schakelt de Amerikaanse regering CIA-agent Matt Graver en zijn rechterhand Alejandro Gillick in om de drugskartels die worden verdacht van betrokkenheid uit te schakelen.

Shaun het Schaap: Het Ruimteschaap (2019)
Bekijk de afbeeldingRegie: Will Becher en Richard Phelan | Cast: Justin Fletcher, John Sparkes, Kate Harbour, e.a.
Wanneer er bij de boerderij een ufo neerstort, ontstaat er de nodige ophef. Shaun en de kudde willen het schattige buitenaardse wezen genaamd Lu-La helpen om haar weg naar huis te vinden. Samen gaan ze op missie voordat een duistere organisatie haar gevangen kan nemen. Om Lu-la weer thuis te krijgen moet het eerste schaap over de dam en het tweede de ruimte in.


En verder onder meer...

Actie
How I Became a Superhero (2020)
Connors' War (2006)

Avontuur
The Water Man (2020)

Drama
Last Summer (2021)

Nederlands
Bon Bini Holland 2 (2018)

Romantiek
This Little Love of Mine (2021)

NieuwsFilm

meest populair