Studiocanal bezig met gigantisch veel grote films met indrukwekkende namen

Studiocanal bezig met gigantisch veel grote films met indrukwekkende namen

De studio heeft al heel wat gepland!

Het beroemde Cannes Film Festival ging enkele dagen geleden van start. Er was ook een woordvoerder van de studio Studiocanal aanwezig en liet weten dat ze grootste plannen hebben.

Zo komt Paddington 3 eraan. De eerste twee films werden extreem goed onthaald. Het tweede deel werd eerder dit jaar zelfs uitgeroepen tot de beste film ooit!

Wat te verwachten?
Studiocanal liet weten dat de productie van de film van start gaat tijdens het tweede kwartaal van 2022. De regisseur, cast en locatie blijven voorlopig wel nog geheim. Het enige dat de studio los wilde laten is dat het scenario wederom verzorgd zal worden door schrijvers die meewerkten aan Paddington 1 en 2.

Studiocanal onthult ook dat het werkt aan andere grote projecten, zoals o.a. de actie-komedie Role Play met actrice Kaley Cuoco, de actiethriller Retribution met Liam Neeson, War Magician met Benedict Cumberbatch en Suddenly met Jake Gyllenhaal en Vanessa Kirby.

Daarnaast is het ook uitkijken naar uitbreidingen van franchises. De film Pippi Longstockings is op dit moment in ontwikkeling en meerdere sequels zijn eveneens al gepland. Ook komen Gunpowder Milkshake 2, Attack the Block 2 (met John Boyega), Evil Dead Rise en A Boy Called Christmas eraan.

NieuwsFilm

meest populair