Disney+ voegde een hele rits nieuwe films toe

Disney+ voegde een hele rits nieuwe films toe

Check hier welke allemaal!

Disney+ heeft weer een hele rits nieuwe films toegevoegd. Vooropgesteld is natuurlijk de release van Black Widow interessant. Die kan je via VIP-toegang zien, wat betekent dat je de komende drie maanden 21,99 euro betaalt. Daarna is de film (uiteraard met abonnement) te zien zonder dat je extra moet betalen.

Black Widow (2020)
Bekijk de afbeeldingRegie: Cate Shortland | Cast: Florence Pugh, Scarlett Johansson, Robert Downey Jr., Rachel Weisz | Via VIP-toegang
Vanaf haar geboorte is Natasha Romanova toevertrouwd aan de KGB, die haar heeft opgeleid tot het ultieme wapen en hun beste agente. Wanneer de Sovjet-Unie uiteenvalt, staat ze ten dode opgeschreven en werd ze gedwongen naar New York te verhuizen. Daar leeft ze inmiddels als freelancer en is het jaren geleden dat de Sovjet-Unie ten val kwam.

The Good, the Bart, and the Loki (2021)
Bekijk de afbeeldingCast: Nancy Cartwright, Alex Désert, Pamela Hayden, Tom Hiddleston
Loki gaat een samenwerking aan met Bart Simpson. Samen vechten ze tegen zijn sterkste opponenten in Springfield, nadat hij weer eens van Asgard verbannen is.

Air Force One (1997)
Bekijk de afbeeldingRegie: Wolfgang Petersen | Cast: Harrison Ford, Gary Oldman, Glenn Close, Wendy Crewson
Russische en Amerikaanse troepen hebben de handen in elkaar geslagen om generaal Radek uit te schakelen. Hij is een gevaarlijke terrorist die over een groot nucleair arsenaal beschikt waarmee hij de westerse wereld bedreigt. De Amerikaanse president James Marshall keert inmiddels met een speciaal vliegtuig, Air Force One, vanuit Moskou terug naar Washington. Aan boord bevinden zich zijn echtgenote Grace, zijn twaalfjarige dochter Alice en enkele leden van de regering. Maar een handvol terroristen die Radek steunen weten in het vliegtuig binnen te dringen.

Coyote Ugly (2000)
Bekijk de afbeeldingRegie: David McNally | Cast: Piper Perabo, Adam Garcia, John Goodman, Maria Bello
Violet Sanford verhuist naar New York in de hoop een beroemde schrijfster van songteksten te worden. Maar in plaats van haar droom te verwezenlijken is ze wanhopig en blut. Door een speling van het lot krijgt de verlegen en onschuldige Violet een baantje als barmeisje in de populairste nachtclub van New York, de wilde en opwindende Coyote Ugly.

Hitman: Agent 47 (2015)
Bekijk de afbeeldingRegie: Aleksander Bach | Cast: Angela Baby, Dan Bakkedahl, Charlene Beck, Michael Bornhütter
Agent 47 heeft de missie om een megacorporatie uit te schakelen, die van plan is zijn verleden te ontcijferen en een leger van moordenaars te maken, die nog veel sterker zijn dan hijzelf. Samen met een jonge vrouw, die het geheim heeft om deze krachtige vijand te verslaan, gaat 47 de confrontatie aan met schokkende onthullingen rond zijn oorsprong.

Publieke werken (2015)
Bekijk de afbeeldingRegie: Joram Lürsen | Cast: Gijs Scholten van Aschat, Jacob Derwig, Rifka Lodeizen, Zeb Troostwijk
1888. Vioolbouwer Vedder moet zijn huisje verlaten voor het geplande Victoria Hotel, dat tegenover het net opgeleverde station van Amsterdam moet komen te liggen. Kan hij een uitweg vinden? Samen met neef Anijs zoekt hij een uitweg.

NieuwsFilm

meest populair