James Gunn had volledige vrijheid bij maken 'The Suicide Squad'

James Gunn had volledige vrijheid bij maken 'The Suicide Squad'

Gunn mocht de film zo bizar en gewelddadig maken als hij zelf voor ogen had.

The Suicide Squad belooft een van de brutere (en ranzigere) superhelden-films van de laatste jaren te worden. De film is niet alleen R-rated, maar regisseur James Gunn had volledige vrijheid om zo ver te gaan als hij wilde. En daar maakte hij, naar eigen zeggen, gretig gebruik van.

Tijdens een recent interview met Empire had Gunn niets dan goede woorden voor de manier waarop Warner Bros. hem de film liet maken. Gunn zei er het volgende over:

"Bij The Suicide Squad kon ik zowat alles doen wat ik wilde. Marvel gaf me ook een hoop vrijheid, maar die films zijn uiteindelijk toch voor 12 jaar en ouder. Het is fantastisch dat ik een enorme film als deze kon maken zonder enige restricties."

Alles wat we gezien hebben van de film, lijkt erop te wijzen dat Gunn een geweldige tijd had tijdens het maken van de film. Producent Peter Safran bevestigt dit tijdens hetzelfde interview:

"James zei dat hij nog nooit zoveel lol had tijdens het maken van een film. En dat gold voor iedereen die bij de productie betrokken was. Het is een compleet ongefilterde film uit het brein van James Gunn."

The Suicide Squad draait vanaf 5 augustus in de Nederlandse bioscopen.

NieuwsFilm

meest populair