3 kneitergoede films die nu gewoon op Netflix staan

3 kneitergoede films die nu gewoon op Netflix staan

Ontdek de goudmijn die Netflix te bieden heeft.

Netflix heeft honderden films in zijn catalogus staan. Soms zie je dan ook door de bomen het bos niet meer. Wij hebben door de catalogus heen gesnoeid en vandaag wederom drie interessante, sterke films - die dus gewoon op Netflix staan - voor je op een rijtje gezet.

Doctor Sleep (2019)
Bekijk de afbeeldingRegie: Mike Flanagan | Cast: Ewan McGregor, Kyliegh Curran, Rebecca Ferguson, e.a.
De volwassen Danny Torrance, die kampt met een flinke alcoholverslaving, komt in contact met een jong meisje dat dezelfde gave beschikt als hij. Ze wordt opgejaagd door een occulte terreurgroep die zich voedt met die speciale energie. Danny besluit haar te helpen. Uiteindelijk brengt deze missie hem terug naar het spookhotel uit zijn kindertijd.

Shazam! (2019)
Bekijk de afbeeldingRegie: David F. Sandberg | Cast: Zachary Levi, Mark Strong, Jack Dylan Grazer, e.a.
Billy Batson heeft geen gemakkelijke jeugd. Op een dag verandert zijn leven volledig wanneer hij door de tussenkomst van een eeuwenoude tovenaar superkrachten krijgt. Daarmee kan hij veranderen in een volwassen held. Samen met zijn nieuwe vriend Freddy neemt hij het op tegen superschurk Doctor Sivana, die uit is op de krachten van Billy.

Edge of Tomorrow (2014)
Bekijk de afbeeldingRegie: Doug Liman | Cast: Tom Cruise, Emily Blunt, Bill Paxton, e.a.
In de nabij toekomst wordt de aarde aangevallen door moorddadige buitenaardse wezens. William Cage wordt, tegen zijn wil, vanuit Engeland naar Frankrijk gestuurd. Daar sterft de doodsbange majoor al binnen enkele minuten. Even later ontwaakt hij echter weer. Cage blijkt in een tijdslus te zijn beland en krijgt zo tientallen pogingen om de aliens samen met supersoldate Rita te verslaan.



Lees ook:



NieuwsFilm

meest populair