Guillermo Del Toro's 'Nightmare Alley' krijgt R-rating

Guillermo Del Toro's 'Nightmare Alley' krijgt R-rating

Een project om naar uit te kijken!

Goed nieuws voor de Guillermo Del Toro-fans! Het is al een tijdje bekend dat de geliefde regisseur met zijn volgende film is begonnen, genaamd Nightmare Alley, en nu is ook de bevestiging binnen dat de film R-rated zal zijn!

Veel studio's durven vaak genoeg niet voor een r-rating te gaan, aangezien dit de hoogste rating is en ervoor zorgt dat personen onder de 17 alleen onder begeleiding van een volwassene mogen kijken. Hierdoor lopen bioscopen vaak toeschouwers mis, maar Del Toro heeft gelukkig zijn zin gekregen. Heel gek is dit niet.

Andere projecten
Zo wist de Mexicaanse regisseur ook hoge ogen te gooien met Pan's Labyrinth en The Shape of Water. Samen wisten ze maar liefst 7 Oscars in de wacht te slepen, waaronder voor The Shape of Water die voor Beste Film. Ook deden beide films het goed aan de box-office te doen, terwijl ze allebei r-rated zijn.

Wat te verwachten
In de veelbelovende Nightmare Alley zien we Bradley Cooper als de genadeloze oplichter Stanton Carlisle die verliefd wordt op een mysterieuze, gevaarlijke psychiater (Cate Blanchett).

Andere belangrijke rollen gaan naar Willem Dafoe als de kermisjuffer, Ron Perlman als een sterke man, Richard Jenkins als een rijke industrieel en Rooney Mara als een medewerker van het personage van Cooper.

Ook zullen Paul Anderson, Michael Shannon én Toni Collete in de film te zien zijn, maar het is nog niet bekend welke rollen zij op zich zullen nemen.

NieuwsFilm

meest populair