'The Suicide Squad' toont de onthutsende krachten van superschurk Starro

'The Suicide Squad' toont de onthutsende krachten van superschurk Starro

Starro heeft hele bijzondere krachten!

De excentrieke slechterik Starro laat wat van zijn bijzondere krachten zien in de nieuwste TV-spot voor The Suicide Squad. De DC-film is gemaakt door James Gunn en staat niet te boek als vervolg, maar ook niet als remake.

In plaats daarvan brengt de regisseur zijn favoriete personages van de vorige film uit 2016 terug, maar begint hij met nieuwe uitgangspunten. En een team dat uit een aantal nieuwe leden bestaat, waaronder Polka-Dot Man, Weasel en Bloodsport. Een boel van die personages gaan het niet overleven.

Groot en gevaarlijk laboratorium
In The Suicide Squad moet het nieuwe Task Force X een dodelijke missie uitvoeren op het fictieve eilandje Corto Maltese.

In opdracht van Amanda Waller moet de groep Jotunheim vernietigen, een gevangenis en laboratorium uit de Nazi-tijd. Daar komen ze een vrij verrassende en gevaarlijke bedreiging tegen in de vorm van Starro.

Volgens Gunn was dat de perfecte schurk voor The Suicide Squad, omdat hij zowel belachelijk als toch stiekem best angstaanjagend is. Wat Starro allemaal kan, zie je in de spot:



NieuwsFilm

meest populair