Captain America moest tegen Red Guardian vechten voor 'Black Widow'

Captain America moest tegen Red Guardian vechten voor 'Black Widow'

De twee hebben ooit tegenover elkaar gestaan!?

In Marvel-film Black Widow leren we de Red Guardian kennen. Het personage, dat eigenlijk Alexei Shostakov heet, wordt gespeeld door David Harbour en is de eerste en enige supersoldaat van de Sovjet-Unie.

Let op: Dit artikel bevat milde SPOILERS.

In de film schept Alexei op dat hij vocht met Captain America. In de film beweert hij dat dit in 1983 of in 1984 gebeurde. Maar de 'First Avenger' bevond zich tussen 1945 en 2011 in het ijs.

Is het waar?
In de Russische goelag waar Aleksei zich bevindt aan het begin van de film, breekt hij de pols van Ursa die zegt dat hij liegt over zijn tijd in de Koude Oorlog en zijn gevecht tegen zijn "grote tegenstander" in "het theater van geopolitiek conflict."

Hoewel Alexei iemand lijkt dit veel onzin verkoopt, vindt Harbour dat er een kern van waarheid in moet zitten. "Ik zou zeggen dat zijn verhalen 100 procent kloppen," aldus Harbour tegen Inverse (met een vleugje speels sarcasme). "Deel van de reden waarom hij zo leuk is, is dat ik geen interesse had in de realiteit. Hij weet niet eens dat hij zit te liegen."

Laten we het er dus maar op houden dat Alexei in zijn eigen waarheid gelooft in deze Marvel-film.

NieuwsFilm

meest populair