Dwayne Johnson onthult het gave kostuum van 'Black Adam' (deels)

Dwayne Johnson onthult het gave kostuum van 'Black Adam' (deels)

Dat ziet er eigenlijk helemaal niet slecht uit.

Nu de opnames van Black Adam richting het einde gaan, heeft acteur Dwayne Johnson een mooi moment gevonden om weer een beeld van achter de schermen te delen. Vandaag heeft hij wat tot nu toe onze beste blik op het gedetailleerde kostuum van de antiheld is geplaatst op Instagram.

De opnames van Black Adam gaan richting het einde. Dat betekent dat we mogelijk wat tof materiaal kunnen verwachten op relatief korte termijn. Onder de beelden zal zich tijdens de San Diego Comic-Con vermoedelijk bijvoorbeeld een foto van Johnson in het kostuum van Black Adam bevinden.

Goede indruk
Maar het is nog niet zover en vandaag geeft de acteur dan ook vast - van achteren - een blik op zijn kostuum. "Dit beeld van Black Adam van achteren geeft je een gevoel van de absoluut gigantische schaal van onze film. En de bijpassende verwoesting," schrijft de acteur.

"Superhelden hebben een code van rechtvaardigheid en vermoorden de slechteriken niet. Maar Black Adam wel. De hiërarchie van macht in het DC-universum verandert. De antiheld. De man in het zwart. De beschermer van de mensen."

Dat belooft wat voor de film, die in de loop van juli 2022 in de bioscoop te zien moet zijn. Verwacht voorlopig dus heel wat teases vanuit Johnson!



NieuwsFilm

meest populair