3 dikke aanraders die nu gewoon op Netflix staan

3 dikke aanraders die nu gewoon op Netflix staan

Ontdek de goudmijn die Netflix te bieden heeft.

Netflix heeft honderden films in zijn catalogus staan. Soms zie je dan ook door de bomen het bos niet meer. Wij hebben door de catalogus heen gesnoeid en vandaag wederom drie interessante, sterke films - die dus gewoon op Netflix staan - voor je op een rijtje gezet.

Shutter Island (2010)
Bekijk de afbeelding Cast: Leonardo DiCaprio, Mark Ruffalo, Ben Kingsley, e.a.
Teddy Daniels doet onderzoek naar de ontsnapping van een moordenares uit een psychiatrische instelling op een afgelegen eiland. Verontrustende visoenen, een plotselinge orkaan en schimmige artsen bemoeilijken zijn werk echter flink. Langzaam ontrafelt hij de geheimen van de verdwenen patiënte en de behandelingen die in de kliniek worden gegeven.

mother! (2017)
Bekijk de afbeeldingRegie: Darren Aronofsky | Cast: Jennifer Lawrence, Javier Bardem, Ed Harris, e.a.
De relatie van een beroemde dichter en zijn toegewijde vrouw wordt flink op de proef gesteld wanneer onverwachts een onbekend koppel aan de deur staat dat wil blijven logeren. Hij vindt dat prima, zij niet. Enige tijd later staan er meer ongenode vreemdelingen aan de deur en het wordt steeds drukker in het afgelegen en normaal zo vredige huis.

Victoria & Abdul (2017)
Bekijk de afbeeldingRegie: Stephen Frears | Cast: Judi Dench, Ali Fazal, Michael Gambon, e.a.
De Britse koningin Victoria krijgt steeds meer hekel aan de verplichtingen die bij haar positie horen. Tijdens het zoveelste staatsdiner ontmoet ze de charmante Abdul Karim, een kerel van gewone komaf uit India. De twee raken onverwachts bevriend en Victoria maakt hem later haar assistent. Dit tot grote irritatie van haar hofhouding.



Lees ook:



NieuwsFilm

meest populair