Eerste officiële 'The Little Mermaid' foto van Halle Bailey als Ariel

De opnames zitten erop!

Disney is de laatste jaren druk bezig met live-action remakes van hun klassiekers. Het eerstvolgende project in The Little Mermaid, waar nu de eerste officiële foto van is gedeeld.

Op de foto is actrice Halle Bailey als Ariel te zien. De foto werd genomen op de Italiaanse kust, aangezien een groot deel van de productie plaats vond in Sardinië. Bekijk het kiekje hieronder.



Lang project
Bailey deelde de foto op haar Instagram-pagina. Ook heeft ze er een tekst bij geschreven, waarin o.a. staat hoe bijzonder de opnames voor haar waren.

De actrice werd namelijk gecast toen ze slechts 18 jaar oud was, maar door COVID-19 kende de film de nodige problemen en liep het project vertraging op. The Little Mermaid is echter nu, drie jaar later, volledig afgerond.

Reactie
Zo zegt Bailey: ''Het is de moeilijkste ervaring geweest die ik ooit heb gehad. Ik had niemand om me heen die ik kende en de eenzaamheid en het twijfelen aan mezelf was zwaar. Toch voel ik ook veel vrijheid en doorzettingsvermogen nu het einde hier is''.

''Deze ervaring heeft mij sterker gemaakt dan ik ooit voor mogelijk had gehouden. Ik werd bijgestaan door de hele cast en ben enorm trots op het werk dat we hebben geleverd. Ik kan dan ook niet wachten op de release van de film!''

NieuwsFilm

meest populair