James Gunn: "De meeste superheldenfilms zijn behoorlijk saai"

James Gunn: "De meeste superheldenfilms zijn behoorlijk saai"

Er is nog maar weinig nieuws...

James Gunn is geen vreemdeling als het aankomt op superheldenfilms. De regisseur maakte voor Marvel al de eerste twee Guardians of the Galaxy-films en zal ook terug keren voor het derde deel. Hiervoor ging hij echter aan de slag bij DC met The Suicide Squad. Nu laat hij zich uit over het genre.

Een tijdje terug liet de wereldberoemde regisseur Martin Scorsese zich negatief uit over de superheldenfilms. Vele andere bekendheden lieten daarna van zich horen. Sommigen waren het met hem eens, anderen vonden zijn kritiek te ver gaan. Gunn haalt nu zelf ook enigszins uit naar de superheldenfilms.

Reactie
Tijdens een recent interview zei Gunn namelijk het volgende: ''Ik moet zeggen dat ik in het begin helemaal weg was van alle superheldenfilms. Maar de ideeën zijn volgens mij een beetje op en het wordt allemaal ietwat eentonig...''

''Als gevolg hiervan vind ik de meeste superheldenfilms nu gewoon saai! Oké, er zijn nog steeds mensen die proberen te komen met originele verhalen, dus het geldt niet voor 100%, maar de meeste zijn vandaag de dag gewoon saai''.

Zijn jullie het met de regisseur eens?

NieuwsFilm

meest populair