Jodie Turner-Smith (Queen & Slim) beroofd tijdens Cannes Film Festival

Jodie Turner-Smith (Queen & Slim) beroofd tijdens Cannes Film Festival

De dieven hadden het gemunt op haar peperdure juwelen.

De Britse actrice Jodie Turner-Smith, o.a. bekend van de sterk onthaalde Queen & Slim, was aanwezig op het Cannes Film Festival om haar nieuwste film After Yang voor te stellen. Toch was dit niet de allerleukste ervaring voor de actrice...

Eind vorige week werd de Turner-Smith namelijk het slachtoffer van een diefstal. Terwijl de actrice ontbijt had ik het hotel waar ze verbleef, braken meerdere dieven in op haar kamer. Ze namen verschillende juwelen mee, ter waarde van zo'n 10.000 euro.

'Mislukt'
Op de rode loper droeg de actrice alsnog peperdure Gucci-juwelen. Blijkbaar waren de dieven hiernaar op zoek, maar na de première leverde Turner-Smith ze gelijk in om te voorkomen dat ze nog eens een tweede keer beroofd zou worden.

Wel werd de huwelijksring van haar moeder gestolen. De actrice liet weten dat gelukkig wel alles goed gaat met haar en haar 1-jarig dochtertje. Een onderzoek naar de daders is inmiddels gestart.

Turner-Smith liet van zich horen, met het onderstaande bericht. Duidelijk niet de Cannes-ervaring waar ze op gehoopt had...



NieuwsFilm

meest populair