'Black Panther 2' wordt heel bijzonder en eert Chadwick Boseman echt

'Black Panther 2' wordt heel bijzonder en eert Chadwick Boseman echt

Marvel-baas Kevin Feige vertelt over het nieuwe project.

Marvel-baas Kevin Feige belooft dat Black Panther: Wakanda Forever "heel speciaal" wordt. De film wordt gemaakt door regisseur Ryan Coogler en heeft de zware taak om de onlangs overleden hoofdrolspeler Chadwick Boseman te eren.

Afgelopen december bevestigde Feige al dat Marvel niet van plan is om het personage opnieuw te casten. Hij vond het werk van Boseman daar te goed voor en wilde dus met Black Panther: Wakanda Forever "het nalatenschap dat Chad ons heeft helpen opbouwen" eren.

Heel erg eren
Feige vertelde dat de dood van Boseman, die vier jaar vocht tegen kanker, "ons allemaal extreem hard raakte, en precies op het moment dat het nieuws de wereld bereikte, wisten wij het ook niet en waren er veel vragen."

"In eerste instantie, in de vele weken nadien, waren we vooral bezig met hem en zijn familie, zijn vrouw en zijn nalatenschap. En eerlijk gezegd wendden we ons tot Ryan Coogler," ging Feige door.

Coogler schreef meerdere versies van het script, die volgens Feige erop neerkomen dat de film het nalatenschap van Wakanda voortzet, en dat "op een erg betekenisvolle, respectvolle en tegelijk hoopvolle en opwindende manier" doet. En dat was moeilijk "na het verlies van Chad."

NieuwsFilm

meest populair