Eindelijk zijn er nieuwe beelden van 'Dune'!

Eindelijk zijn er nieuwe beelden van 'Dune'!

We krijgen vijftien seconden aan beelden van Dune!

We hebben dan eindelijk nieuwe beelden van Denis Villeneuve's Dune. Warner Bros. heeft bekend gemaakt dat het deze maand nog met een exclusieve trailer en sneak peek komt in IMAX-bioscopen.

Een gloednieuwe trailer voor de film is op 21 juli en 22 juli te zien in IMAX-bioscopen. De trailer bevat ook een "exclusieve blik" op de film. Vermoedelijk gaat het om een clip, maar zeker is dat nog niet.

Bijna te zien
Heel lang hoeven we gelukkig niet meer te wachten op de release van Dune. De film komt namelijk op 22 oktober uit in de Verenigde Staten en als het meezit met de coronamaatregelen is dat ook hier het geval rond die tijd. De première van Dune vindt trouwens een stuk eerder plaats.

De film is namelijk vrijdag 3 september te zien op het Toronto International Film Festival.

Wanneer de nieuwe beelden van Dune online verschijnen is trouwens nog niet bekend. Wel heeft Warner Bros. alvast een korte teaser van vijftien seconden vrijgegeven online, die je een indruk geeft van wat je kan verwachten van de langere trailer. De teaser bevat nieuwe beelden waaronder onze eerste beelden van de schurk Baron Harkonnen.



Dune is het verhaal van de familie Atreides die verhuist naar de afgelegen en desolate planeet Arrakis. Daar nemen ze de controle over de productie van de meest waardevolle hulpbron van het sterrenstelsel over: Spice. Helaas worden ze verraden en verwordt de jonge zoon Paul tot een outcast. Hij moet zijn lot omarmen als machtige profeet van de Arrakis-bewoners genaamd Fremen en met hen proberen de wereld te veroveren.

NieuwsFilm

meest populair