Is dit het verhaal van 'The Matrix 4'?

Is dit het verhaal van 'The Matrix 4'?

Keanu Reeves keert terug voor een nieuwe The Matrix-film.

Dit jaar nog moet The Matrix 4 te zien zijn. Beelden hebben we opmerkelijk genoeg nog altijd niet gehad, en dus moeten we het voorlopig doen met geruchten rond het verhaal.

De site Giant Freakin Robot stelt te weten waar het verhaal over gaat. In dit artikel vertellen we je over hun geruchten, maar let op: neem het nieuws met een flinke korrel zout.

Het mogelijke verhaal
De site stelt dat The Matrix 4 zo'n 60 jaar na het einde van de vorige film begint. De Matrix heeft een reboot gekregen en er zijn "significante wijzigingen in de wereld sinds we die achtergelaten hebben". Lang niet iedereen is meer in leven en de wereld voelt anders dan die van Neo al die jaren geleden.

Zo bestaat Zion niet meer en leven mensen niet meer in angst voor de machines. In plaats daarvan werken mens en machine in sommige gevallen samen. Morpheus is overleden en Niobe heeft zijn positie overgenomen als leider van de mensheid.

De vrede tussen de mensen en machines is een moeilijke om te bewaren en gebeurtenissen aan het begin van de film zouden leiden tot de terugkeer van Neo. Hij moet "in de bestaande Matrix een versie van Trinity bevrijden". Zij leidt in de Matrix nu een "heel gewoon leven, met een man en kinderen binnen het programma".

Neo zou haar proberen te bevrijden en doet dat op een manier waarop Morpheus hem ooit hielp. Ook zouden we The Analyst ontmoeten, die de vrede tussen mensen en machines hielp bewerkstelligen. Maar hij lijkt een beetje een schaduwachtig personage, dat mogelijk een schurk is.

NieuwsFilm

meest populair