De 3 topfilms die Netflix deze week heeft toegevoegd

De 3 topfilms die Netflix deze week heeft toegevoegd

Heel veel nieuws!

Netflix heeft honderden films in zijn catalogus staan en daar worden iedere week weer nieuwe titels aan toegevoegd. Ook deze week zijn er weer de nodige leuke en interessante films op de streamingdienst verschenen, die we graag even uitlichten in dit artikel.

Fighting with My Family (2019)
Bekijk de afbeeldingRegie: Stephen Merchant | Cast: Florence Pugh, Jack Lowden, Dwayne Johnson, e.a.
Het gezin Bevis woont in een Britse uithoek en is helemaal gek op worstelen. Saraya en haar broer Zak krijgen de kans om auditie te doen voor een professionele Amerikaanse worstelshow. Alleen Saraya wordt echter uitgekozen en begint aan een zwaar trainingsprogramma. Ze moet deze harde wereld in haar eentje trotseren, ver weg van haar familie.

Fear Street Part Three: 1666 (2021)
Bekijk de afbeeldingRegie: Leigh Janiak | Cast: Kiana Madeira, Ashley Zuckerman, Gillian Jacobs, e.a.
Deena komt terecht in het jaar 1666. Daar blijkt de bevolking van de plek die eeuwen later bekend zal staan als Shadyside in de ban van een hysterische heksenjacht, waarvan de gevolgen tot op heden merkbaar zijn. In dat jaar ontdekt Deena de waarheid over Sarah Fier. In 1994 en 1978 vechten de vrienden voor hun leven en voor de toekomst van Shadyside.

Top Gun (1986)
Bekijk de afbeeldingRegie: Tony Scott | Cast: Tom Cruise, Kelly McGillis, Val Kilmer, e.a.
Piloot Pete Mitchell, die iedereen kent als Maverick, wordt aangenomen bij Top Gun, de eliteschool van de marine. Voor aanvang van de eerste les, ontmoet hij de knappe Charlotte, die een docent blijkt te zijn. Tijdens zijn opleiding gaat hij de strijd aan met een andere toppiloot. Na een tragische gebeurtenis realiseert Maverick zich dat het leven toch keihard kan zijn.


En verder onder meer...

Horror
A Classic Horror Story (2021)
Doctor Sleep (2019)
Into the Labyrinth (2019)

Komedie
A Perfect Fit (2021)

Romantiek
My Amanda (2021)

Sciencefiction
Ghostbusters (1984)

Western
The Magnificent Seven (2016)

NieuwsFilm

meest populair