Netflix

De 3 topfilms die Netflix deze week heeft toegevoegd

Heel veel nieuws!

door Jeffrey Kouters om 22:30 in Netflix
Netflix heeft honderden films in zijn catalogus staan en daar worden iedere week weer nieuwe titels aan toegevoegd. Ook deze week zijn er weer de nodige leuke en interessante films op de streamingdienst verschenen, die we graag even uitlichten in dit artikel.

Fighting with My Family (2019)
Regie: Stephen Merchant | Cast: Florence Pugh, Jack Lowden, Dwayne Johnson, e.a.
Het gezin Bevis woont in een Britse uithoek en is helemaal gek op worstelen. Saraya en haar broer Zak krijgen de kans om auditie te doen voor een professionele Amerikaanse worstelshow. Alleen Saraya wordt echter uitgekozen en begint aan een zwaar trainingsprogramma. Ze moet deze harde wereld in haar eentje trotseren, ver weg van haar familie.

Fear Street Part Three: 1666 (2021)
Regie: Leigh Janiak | Cast: Kiana Madeira, Ashley Zuckerman, Gillian Jacobs, e.a.
Deena komt terecht in het jaar 1666. Daar blijkt de bevolking van de plek die eeuwen later bekend zal staan als Shadyside in de ban van een hysterische heksenjacht, waarvan de gevolgen tot op heden merkbaar zijn. In dat jaar ontdekt Deena de waarheid over Sarah Fier. In 1994 en 1978 vechten de vrienden voor hun leven en voor de toekomst van Shadyside.

Top Gun (1986)
Regie: Tony Scott | Cast: Tom Cruise, Kelly McGillis, Val Kilmer, e.a.
Piloot Pete Mitchell, die iedereen kent als Maverick, wordt aangenomen bij Top Gun, de eliteschool van de marine. Voor aanvang van de eerste les, ontmoet hij de knappe Charlotte, die een docent blijkt te zijn. Tijdens zijn opleiding gaat hij de strijd aan met een andere toppiloot. Na een tragische gebeurtenis realiseert Maverick zich dat het leven toch keihard kan zijn.


En verder onder meer...

Horror
A Classic Horror Story (2021)
Doctor Sleep (2019)
Into the Labyrinth (2019)

Komedie
A Perfect Fit (2021)

Romantiek
My Amanda (2021)

Sciencefiction
Ghostbusters (1984)

Western
The Magnificent Seven (2016)

5 Reacties

account_circleLog in of registreer om mee te praten.

petje30

Avatar

Volgens mij wordt FilmTotaal gesponsord door Netflix. Totaal onzinnige berichtgeving de laatste 3 maanden. Beste FilmTotaal stop gewoon hiermee of lever relevante informatie aan. Zo maakt u uzelf ongeloofwaardig

Spider-fan

Avatar

Maakt toch niet uit? Geeft je even de mogelijkheid om iets te zeggen over de films, want vrijwel niemand kijkt op de pagina's van de films zelf. En als je er één over het hoofd had gezien op Netflix word je er zo alsnog aan herinnerd.
Gewoon niet op klikken als je het ovebodig vindt.

MikeyMo

Avatar

Fighting With My Family is een leuke film, maar dat The Rock zo groot op de poster staat is pure misleiding. Hij zit in 2 scenes en max 5 min in de film.

Goku32

Avatar

Frear street geweldige film, heb me zeker vermaakt met de reeks, brute kills ook. Hopelijk komt er ooit nog een 4de deel.

Artificialis

Avatar

@petje30
Nou, nou, nou, nou, nou, wat een ontevredenheid weer.

NieuwsFilm

meest populair