'Space Jam'-makers weten nu al wie ze in deel 3 willen hebben

'Space Jam'-makers weten nu al wie ze in deel 3 willen hebben

Zit Dwayne Johnson straks naast de Looney Tunes?

Een derde Space Jam-film zou de overstap kunnen maken van LeBron James naar Dwayne Johnson. Als regisseur Malcolm D. Lee van Space Jam: A New Legacy de kans krijgt, maakt hij een vervolg graag samen met The Rock.

In de tweede film volgen we LeBron James, wiens zoontje ontvoerd wordt door een kwaadaardige kunstmatige intelligentie. En dus moet James - die zichzelf speelt - samenwerken met de Looney Tunes voor een wedstrijd basketbal waarin het leven van zijn zoon op het spel staat.

Een vervolg
Als Warner Bros. een vervolg wil maken, ziet Lee nu al voor zich een film te maken met Johnson. Hij vindt hem "een interessante keuze" als nieuwe hoofdpersoon.

"Ik zeg nooit nooit," begon Lee tijdens een interview met Entertainment Weekly. "Het gaat er vooral eerst om of fans dit positief ontvangen. Maar ik denk dat de lat zo hoog is komen te liggen met de eerste film en de wereldwijde icoon Michael Jordan, en we nu hetzelfde doen met sporticoon LeBron James, die sport zelfs overschrijdt, dat je je moet afvragen wie de volgende persoon is om dit universum in te brengen. En dan moet je een scenario hebben en een verhaal vinden dat goed genoeg is om niet te herhalen wat we al gedaan hebben, maar wel de geest vangt van wat we doen."

En dus denkt hij aan iemand als Dwayne Johnson. "Dat zou echt anders zijn. Ik weet niet wat zijn skills dan kunnen zijn, maar misschien kan hij weer gaan worstelen? Dat zou interessant zijn."

NieuwsFilm

meest populair