'John Wick: Chapter 4' brengt een oude bekende terug

'John Wick: Chapter 4' brengt een oude bekende terug

Ian McShane keert terug voor meer John Wick!

Langzaamaan krijgen we meer te horen over John Wick: Chapter 4. Vandaag horen we dat acteur Ian McShane in die film terugkeert als Winston.

De crew van de nieuwe John Wick-film bestaat uit een hele rits veteranen van de franchise, maar ook uit nieuwe castleden. Een van de terugkerende helden is niemand minder dan McShane, die getekend heeft bij Lionsgate om weer terug te keren als Winston.

Heel erg blij
Regisseur Chad Stahelski laat weten dat hij "niet gelukkiger zou kunnen zijn" met de terugkeer van McShane.

Hij speelde in John Wick Three: Parabellum de rol van Winson, de grote schurk die het opnam tegen John Wick. McShane's Winston krijgt vermoedelijk ook een integrale rol in het geplande vierde deel van de franchise.

Winston is de eigenaar van het Continental Hotel in New York City en doet dienst als een van de meest prominente leden van de hotelketen. Hij bracht een zekere charme en complexiteit naar het personage.

Over de terugkeer vertelde McShane: "Hij is niet alleen een buitengewoon acteur, maar ook een onvervangbaar man om mee samen te werken, die ons geholpen heeft de wereld van John Wick te definiëren".

NieuwsFilm

meest populair