Hele gave fanart zet Black Adam lijnrecht tegenover een kwade Superman

Hele gave fanart zet Black Adam lijnrecht tegenover een kwade Superman

Dat zou pas een toffe confrontatie zijn!

Regisseur Jaume Collet-Serra is klaar met de opnames van Black Adam. Acteur Dwayne Johnson deelde in het teken daarvan al een gave tease achter de schermen, waarin we hem in het kostuum van Black Adam zagen

Het volledige pak van Black Adam moeten we nog te zien krijgen, maar dat zal vermoedelijk snel landen. Los daarvan hopen heel wat fans nog altijd dat we Johnsons antiheld zullen zien vechten tegen Henry Cavills Superman in de film.

Superman vs Black Adam
De afgelopen jaren hebben we daar heel wat geruchten over gehoord. Maar een formele bevestiging of ontkenning is er niet gekomen tot nu toe. Nieuwe fanart laat zien hoe zo'n moment zou kunnen landen: Superman versus Black Adam.

Datrini maakte prachtige fanart waarin we precies dat te zien krijgen. Dat Johnson zelf regelmatig gehint heeft naar zo'n showdown helpt natuurlijk met het opbouwen van verwachtingen en brengt men vermoedelijk tot deze fanart:



Black Adam draait om de antiheld uit de titel, die in de Oudheid al actief was en nu, millennia later, weer terugkeert om het de mensheid moeilijk te maken.

NieuwsFilm

meest populair