'Black Widow'-schrijver krijgt nu al haatmail voor een element in de film

Taskmaster had blijkbaar wat fans betreft anders in de film moeten zitten.

Black Widow is sinds vorige week dan eindelijk in de bioscoop en op streamingdienst Disney+ te zien. De nieuwe Marvel-film is goed ontvangen en zelfs 'certified fresh' op Rotten Tomatoes.

Let op: Dit artikel bevat SPOILERS.

Hoewel fans wel heel erg houden van de film, blijkt lang niet iedereen even blij te zijn met de film. Vooral de schurk Taskmaster landt niet heel erg goed. Schrijver Eric Pearson laat weten dat hij daar zelfs al haatmail over heeft gekregen.

Haatmail over Taskmaster
"Ik maakte er een. Ik maakte de fout om te kijken in de verzoeken om een privébericht te sturen en iemand schreef: 'Ik wil niet te ver gaan, maar Taskmaster is het grootste verraad van mijn leven'," begon Pearson.

"Ik werd echt een seconde boos en dacht toen: 'Nou, dan heb je een behoorlijk goed leven gehad'. Als dit het ergste is dat jou overkomen is, dan zou je echt behoorlijk blij moeten zijn dat iemand in een film niet is wie je wil dat 'ie is."

Die boze fan daargelaten, staat Pearson nog altijd achter de keuze die hij maakte en laat hij de kritiek dus makkelijk van zich af glijden. Vooral deze.

NieuwsFilm

meest populair