Idris Elba tekende zonder na te denken voor 'The Suicide Squad'

Idris Elba tekende zonder na te denken voor 'The Suicide Squad'

Geen slechte keuze, toch?

Acteur Idris Elba is in The Suicide Squad te zien als Bloodsport. Tijdens een interview onthulde Elba dat hij helemaal niet wist wie hij zou spelen in de film toen hij ervoor tekende.

Warner Bros. wist regisseur James Gunn vrij snel na diens ontslag bij Guardians of the Galaxy Vol. 3 te strikken voor deze film. Hij mocht elk project op zich nemen dat hij maar wilde, al gaf men de voorkeur aan een Superman-film. Uiteindelijk koos Gunn voor The Suicide Squad, waarin hij een opvallende Task Force X verzameld heeft.

Heel snel tekenen
In afwachting van de release van de film in augustus, onthulde een recente trailer wat meer details over het personage van Idris Elba, Robert DuBois, ofwel Bloodsport.

De huurling blijkt in de gevangenis te zitten omdat hij Superman bijna wist te doden met een kogel die gemaakt was van Kryptonite. De Man van Staal kwam daardoor terecht op de intensive care. Niet niks dus, maar hij wil graag weg uit Belle Reve, zijn dochter helpen die op het criminele pad beland is en accepteert daarom een opdracht van Amanda Waller.

Tijdens een interview met Esquire Middle East onthulde Elba dat hij tekende voor de film zonder te weten wie hij zou spelen: "Ik tekende omdat ik echt wilde werken met James," begon hij. "Hij is een genie. Ik was zo geraakt en vereerd dat iemand met zijn talent echt graag met mij wilde werken, al hadden we niet per se een roadmap van wie dit personage was. Ik heb snel geïnvesteerd in de verkenning daarvan, omdat we alles hadden kunnen doen."

NieuwsFilm

meest populair