Eindelijk weten we hoe lang 'Dune' duurt, de film krijgt een rating én een bijzondere nieuwe poster

Eindelijk weten we hoe lang 'Dune' duurt, de film krijgt een rating én een bijzondere nieuwe poster

Hoelang duurt Dune en welke rating krijgt de film?

Na de aankondiging van een nieuwe Dune-trailer, is er nu als onderdeel van de promotie ook een poster vrijgegeven. En we weten nu precies hoe lang de film zal duren. Maar dat is niet alles, we horen vandaag namelijk ook de speelduur van Dune.

Recentelijk onthulde Warner Bros. dat Dune een exclusieve IMAX-trailer krijgt. Die zal op 21 en 22 juli in de bioscopen te zien zijn. Wanneer de trailer vrijgegeven wordt voor het bredere publiek is nog niet bekend.

Rating, speelduur en een poster
De MPAA, de Amerikaanse instantie die oordeelt over de kijkwijzer van films, heeft bekend gemaakt dat de film een PG-13 rating krijgt, wegens "scènes met sterk geweld, verstorende beelden en suggestief materiaal".

Naast die onthulling is nu ook bekend gemaakt dat Dune geen korte zit wordt. De film duurt in totaal 2 uur en 35 minuten. En dan hebben we nog een nieuwe poster voor je:


Bekijk de afbeelding

Dune volgt de familie Atreides, die verhuist naar de afgelegen planeet Arrakis. Daarmee krijgen ze de controle over de meest waardevolle hulpbron in het sterrenstelsel: Spice. Helaas zorgt verraad ervoor dat de jongste zoon van de familie een banneling wordt, die in de woestijn van Arrakis moet zien te overleven. Dat niet alleen: hij moet ook zijn lot omarmen als machtige profeet van de lokale bewoners van Arrakis, de Fremen.

NieuwsFilm

meest populair