'Dutch Giant' Olivier Richters speelde in 'Black Widow' een X-Men personage

'Dutch Giant' Olivier Richters speelde in 'Black Widow' een X-Men personage

De Nederlandse reus zou nog wel eens vaker in het MCU kunnen opdraven...

We hebben er even op moeten wachten, maar Black Widow draait eindelijk in de bioscopen. De film bevat niet alleen nieuwe personages als Yelena Belova, Red Guardian en Taskmaster, maar schijnt ook heel stiekem een X-Men personage te bevatten.

Het personage in kwestie, Ursa Major, wordt gespeeld door niemand minder dan onze eigen 'Dutch Giant' Olivier Richters. We zagen Richters in een scene waarin hij in een afgelegen gevangenis armpje drukte met David Harbours Alexei Shostakov. Dat liep niet heel goed af, maar het is zeer mogelijk dat we Ursa toch nog terug gaan zien.

Beer van een vent
In een Instagram-post liet de Nederlandse reus weten dat hij maar wat trots is dat hij Ursa heeft mogen spelen. In de strips is Ursa (wiens volledige naam Mikhail Uriokovitch Ursus is) een mutant die in een gigantische beer kan veranderen. Hoe langer hij echter in beervorm blijft, hoe meer hij controle verliest over zijn menselijke kant.

Ursa diende in het X-universum in de zogenaamde 'Winter Guard' en maakte ook onderdeel uit van het Soviet Super-Soldiers team. Buiten de strips kwam Ursa, naast Black Widow, opdraven in animatieserie Avengers Assemble en anime-serie Future Avengers.

Wil jij Olivier Richters terugzien in toekomstige Marvel-films?



NieuwsFilm

meest populair