3 films op Amazon Prime Video die je gezien moet hebben

3 films op Amazon Prime Video die je gezien moet hebben

Ontdek ook het topaanbod van deze streamingdienst.

Amazon Prime Video heeft heel wat topfilms in zijn catalogus staan. FilmTotaal heeft het aanbod van de streamingdienst vandaag weer eens doorgenomen en drie absolute filmaanraders voor je uitgezocht.

Sonic (2020)
Bekijk de afbeeldingRegie: Jeff Fowler | Cast: Ben Schwartz, Jim Carrey, James Marsden, e.a.
De razendsnelle, knalblauwe egel Sonic ontvlucht zijn thuisplaneet wanneer kwaadwillenden zijn krachten willen stellen en belandt op aarde. Maar ook hier is hij niet veilig, want de overheid opent al snel de jacht op hem na een incident met het stroomnetwerk. Aan de knettergekke Dr. Robotnik om hem te vangen. Gelukkig krijgt Sonic hulp van politieagent Tom en zijn vriendin in zijn strijd tegen de schurk, die met allerlei moderne wapens blijkt te zijn uitgerust.

The Invisible Man (2020)
Bekijk de afbeeldingRegie: Leigh Whannell | Cast: Elisabeth Moss, Oliver Jackson-Cohen, Aldis Hodge, e.a.
Enkele weken nadat Cecilia wist te ontsnappen uit de villa van haar briljante, maar gewelddadige vriend Adrian, krijgt zij het bericht dat hij zelfmoord heeft gepleegd en haar een fortuin na heeft gelaten. Cecilia krijgt echter al snel het gevoel dat er iets niet klopt en dat Adrian zijn dood in scène heeft gezet. Ze vermoedt dat Adrian zich nu verstopt met een speciaal pak waarmee hij onzichtbaar kan worden. Maar niemand die haar gelooft.

Crawl (2019)
Bekijk de afbeeldingRegie: Alexandre Aja | Cast: Kaya Scodelario, Barry Pepper, Ami Metcalf, e.a.
Florida wordt opgeschrikt door een zware orkaan. Haley moet in actie komen om haar vader te redden die vast is komen te zitten in de kruipruimte onder zijn huis. Maar dan komt ze, terwijl de storm toeneemt en het waterniveau stijgt, ook zelf vast te zitten. En dan duiken er ook nog eens een paar enorme, bijtgrage alligators op, waardoor Haley moet vechten voor haar leven.


Over Amazon Prime
Amazon biedt nieuwe klanten een gratis proefperiode van 30 dagen aan. Gebruikers kunnen op elk moment opzeggen. Een abonnement kost 2,99 euro per maand. Abonnees krijgen toegang tot een uitgebreide collectie films en series, inclusief eigen producties van Amazon

NieuwsFilm

meest populair