Er zit een naar Chris Pratt vernoemde rat in 'The Suicide Squad'

Er zit een naar Chris Pratt vernoemde rat in 'The Suicide Squad'

De arme acteur...

Schrijver en regisseur James Gunn had een leuk detail te delen over The Suicide Squad. Hij bleek bij de opnames van de DC-film gebruik gemaakt te hebben van levende ratten. Een daarvan werd vernoemd naar Chris Pratt.

Gunn en Pratt werkten tot nu toe tweemaal samen aan een Marvel-film en ontwikkelen samen Guardians of the Galaxy Vol. 3, dat op 5 mei 2023 in première zou moeten gaan.

Een rat vernoemen
In The Suicide Squad moet een groep schurken samenwerken onder de naam Task Force X. Ze worden naar het eiland Corto Maltese gebracht om een missie uit te voeren, waar ze hopen te overleven en strafvermindering te scoren.

Een van de leden van het team is Ratcatcher 2, die het vermogen heeft om de knaagdieren te controleren. In een interview vertelde Gunn hoe het is om met levende ratten te werken. Eentje bleek Jaws te heten en de ander Crisp Ratt. Dat lijkt een belediging richting Pratt, maar niet zo bedoeld.

"Ze waren onze twee hoofdratten en waren echt lief. Ze speelden Sebastian gedurende het grootste deel van de film. Crisp kon wat dingen doen en Jaws wat andere dingen. Jaws was wat meer mellow. Als een rat op de schouder van Daniela moest zitten, of door haar vastgehouden moest worden, dan was het altijd Jaws. En als je een gekkere rat nodig had die wat zou drinken of door de kamer moest sprinten, dan was het altijd Crisp Ratt."

"Ik moest Chris laatst dus een sms sturen: 'We zitten de credits in elkaar te zetten en een van onze ratten heet Crisp Ratt. Dit is natuurlijk bedoeld als een compliment naar jou, maar ik wil zeker weten dat je hier okay mee bent, dat ik de naam van deze rat in de aftiteling zet.' Hij vond het hilarisch."

NieuwsFilm

meest populair