Warner Bros. wil flink betalen om Henry Cavill toch terug te halen als Superman?

Warner Bros. wil flink betalen om Henry Cavill toch terug te halen als Superman?

De tijden zijn toch wat verwarrend rond Superman.

Er wordt vrijwel continu gespeculeerd over de toekomst van acteur Henry Cavill in het DC Extended Universe. Dat gaat ook voorlopig zo blijven, tot de acteur ofwel in een toekomstige blockbuster verschijnt, of publiekelijk laat weten klaar te zijn als Superman.

Tot die dag komt, zullen we geruchten blijven horen over zijn terugkeer. De nieuwste toevoeging aan het rijtje geruchten komt van Mikey Sutton. Volgens hem is Cavill te zien in Black Adam.

Helemaal zeker
Sutton lijkt heel zeker van zijn zaak en zegt dat het vooral een kwestie is van 'wanneer' Cavill terugkeert als Superman. Dat wil dan ook volgens hem zeggen dat er echt twee Superman-acteurs naast elkaar actief kunnen zijn, want Ta-Nehisi Coates werkt ook aan een Superman-project met een zwarte acteur in de hoofdrol.

Verder stelt Sutton dat het bedrag dat Cavill krijgt voor de rol van Superman flink gegroeid is sinds de laatste keer dat hij te zien was.

Hoe dat precies zit is niet helemaal duidelijk. Afgelopen zomer zou de acteur in elk geval zijn contract met Warner Bros. uitgebreid hebben voor meer verschijningen. Ook dat is nooit formeel bevestigd.

NieuwsFilm

meest populair