Marvel Phase 4 heeft nu al drie superheldenteams die sterker zijn dan de Avengers

Marvel Phase 4 heeft nu al drie superheldenteams die sterker zijn dan de Avengers

Vergeet de Avengers maar gewoon.

Marvel Studios staat op het punt om drie nieuwe heldenteams te introduceren die machtiger zijn dan de Avengers in het MCU. Tot nu toe volgden we alleen de Avengers, maar er komen veel meer van dat soort teams, elk sterker dan het eerste groepje dat samenwerkte.

In Phase 4 is de status van de Avengers ongewis. Er is momenteel nog geen grote bedreiging (laten we de schurk uit Loki even vergeten) waar ze van afweten en dus is er ook geen noodzaak voor een samenwerking. En van Marvel Studios weten we dat die vijfde Avengers-film voorlopig even op zich laat wachten.

Sterke teams
Tegelijk wil dat niet zeggen dat er geen grote superheldenteams komen. Phase 4 werkt, om precies te zijn, aan de opbouw van drie superheldenteams, die allemaal sterker zijn dan de Avengers. We zetten ze voor je op een rij:

The Eternals: Dit zijn onsterfelijke wezens die al duizenden jaren in stilte tussen de mensheid leven. Het narratief van Eternals speelt zich over vele duizenden jaren af, al komen ze in actie na de gebeurtenissen in Avengers: Endgame. Elk teamlid heeft gigantische krachten en lijkt zo'n beetje net zo machtig als Thor.

The Marvels: Toen Captain Marvel haar debuut maakte, leek ze al de meest krachtige held van het Marvel-universum te zijn. Thanos won alleen dankzij de Power Stone. En in deze film krijgt ze hulp van Monica Rambeau (die bijna onverwoestbaar is) en de heldin Ms. Marvel die haar ledematen kan verlengen.

Magisch team: Loki, Scarlet Witch en Doctor Strange zullen uiteindelijk samenkomen. Allemaal zijn het personages die gebruik maken van magie, waarbij de Scarlet Witch de sterkste is met haar vermogen om 'chaos magie' in te zetten.

NieuwsFilm

meest populair