Featured

Marvel Phase 4 heeft nu al drie superheldenteams die sterker zijn dan de Avengers

Vergeet de Avengers maar gewoon.

door Jim Pedd om 22:30 in Featured
Marvel Studios staat op het punt om drie nieuwe heldenteams te introduceren die machtiger zijn dan de Avengers in het MCU. Tot nu toe volgden we alleen de Avengers, maar er komen veel meer van dat soort teams, elk sterker dan het eerste groepje dat samenwerkte.

In Phase 4 is de status van de Avengers ongewis. Er is momenteel nog geen grote bedreiging (laten we de schurk uit Loki even vergeten) waar ze van afweten en dus is er ook geen noodzaak voor een samenwerking. En van Marvel Studios weten we dat die vijfde Avengers-film voorlopig even op zich laat wachten.

Sterke teams
Tegelijk wil dat niet zeggen dat er geen grote superheldenteams komen. Phase 4 werkt, om precies te zijn, aan de opbouw van drie superheldenteams, die allemaal sterker zijn dan de Avengers. We zetten ze voor je op een rij:

The Eternals: Dit zijn onsterfelijke wezens die al duizenden jaren in stilte tussen de mensheid leven. Het narratief van Eternals speelt zich over vele duizenden jaren af, al komen ze in actie na de gebeurtenissen in Avengers: Endgame. Elk teamlid heeft gigantische krachten en lijkt zo'n beetje net zo machtig als Thor.

The Marvels: Toen Captain Marvel haar debuut maakte, leek ze al de meest krachtige held van het Marvel-universum te zijn. Thanos won alleen dankzij de Power Stone. En in deze film krijgt ze hulp van Monica Rambeau (die bijna onverwoestbaar is) en de heldin Ms. Marvel die haar ledematen kan verlengen.

Magisch team: Loki, Scarlet Witch en Doctor Strange zullen uiteindelijk samenkomen. Allemaal zijn het personages die gebruik maken van magie, waarbij de Scarlet Witch de sterkste is met haar vermogen om 'chaos magie' in te zetten.

12 Reacties

account_circleLog in of registreer om mee te praten.

Bigds9fan

Avatar

Er zijn zat teams sterker als de Avengers.

De Fantastic Four bijvoorbeeld.

Skihvo

Avatar

Maar zijn ze ook interessanter dan de Avengers.....

Master Of Films

Avatar

The Marvels zijn zeker krachtig op het gebied van D&I. Daar kan geen blanke man meer tegenop.

Lurking metafan

Avatar

Klopt niet echt: Wanda alleen al is sterker dan Capt. Marvel - of wie dan ook - en dan hebben de Avengers ook nog eens Thor, de Hulk, tech wiz Iron Man etc.

Eternals is volgens mij nog een veel te onbekende factor om nu al hun power level te kunnen bepalen.

Dus lijkt me meer dit:
Magisch Team > Avengers > The Marvels

Met Eternals nog als onbekende factor.

kokosnoot

Avatar

Wat kunnen we leren van de Black Widow!

Dat niet superhelden bepalen hoe leuk content is maar de schrijvers!

Laten we hopen dat die schrijvers ook super goed kwalitatief werk afleveren en Disney niet te veel doet wat ze gedaan heeft met Star Wars. Veel bling bling maar weinig ziel! (oh ja en het voor alle leeftijden maken want dan wordt het zo een eenheidsworst level).

'Disney is het zwaard van damocles boven Marvel'

Vrij cynisch, ik weet het maar helemaal onterecht lijkt me die vrees ook weer niet.

Beyonder

Avatar

Gelul. Avengers zijn het sterkst.

Rob balneger

Avatar

Sterker dan hulk wat is het nut van hulk dan?

RogueWon

Avatar

Beetje raar om Loki, Wanda en Dr Strange samen in een 'team' te zetten alsof ze logischerwijs bij elkaar horen en samen gaan werken op dezelfde wijze als de Avengers. Zelfde geldt voor The Marvels. De criteria kloppen van geen kant. Wanda, Captain Marvel en Dr Strange zijn gewoon Avengers. Zo kan ik het ook: Batman, Sjakie Snyder en zombies uit I Am Legend vormen samen een sterker team dan de Powerpuff Girls.
Je hebt de volgende teams in MCU:
Avengers
Defenders
Eternals
Guardians of the Galaxy

Lurking metafan

Avatar

^ De verwachting is dat Loki, Scarlet Witch en Doctor Strange als team zullen gaan optreden in Dr Strange 2 (en misschien andere series/films), ik neem aan dat dat de reden is dat ze hier al vernoemd worden.

Eternals word nl ook al genoemd, en die film is ook nog niet uitgekomen.

RogueWon

Avatar

^Probleem is alleen dat die verwachting nergens op gebaseerd is. Het feit dat ze alle drie in een film voorkomen maakt hen bovendien nog niet een team. Dus dan hangt het af van welke definitie men hanteert voor het concept 'team'. Er is een FT-gebruiker die hier dol op is dus ik zal er maar niet op doorgaan, maar een soortgelijke discussie vond plaats over wat nou wel en niet een trilogie is.

ArnoQ

Avatar

Volgens mij komen die anderen niet als teams maar de Xmen en de Fantastic Four

lala83

Avatar

Al eens van x-men gehoord...hier kan haast geen enkele Marvel tegen op. Professor X rules

NieuwsFilm

meest populair