Featured

Vijf opvallende films op Amazon Prime Video die je niet wil missen

We zetten vijf toffe films op Prime Video op een rij.

door Jim Pedd om 07:26 in Featured
Amazon Prime Video heeft misschien niet het grootste aanbod, maar de streamingdienst blinkt uit in heel wat grote titels. Vandaag zetten we vijf opvallende films uit het aanbod voor je op een rij.

Jason Bourne (2016)
Cast: Matt Damon, Tommy Lee Jones, Alicia Vikander, Vincent Cassel
Jason Bourne kan zich nu helemaal herinneren wie hij is en wil de laatste geheimen over zijn verleden ontrafelen.

Warcraft: The Beginning (2016)
Regie: Duncan Jones | Cast: Travis Fimmel, Paula Patton, Ben Foster, Dominic Cooper
Het vredige domein Azeroth staat op het punt oorlog te voeren, als zijn beschaving tegenover een geducht ras van indringers komt te staan: Orc strijders die hun stervende thuis ontvluchten om een andere plek te koloniseren. Als er zich een portaal opent om de twee werelden aan elkaar te verbinden, staat het ene leger tegenover vernietiging en het andere tegenover uitsterven. Van twee kanten staan twee helden op het punt het tegen elkaar op te nemen, in een strijd die het lot van hun familie, hun mensen en hun thuis zal bepalen. Zo begint een spectaculaire saga van macht en opoffering, waarin oorlog veel gezichten heeft, en iedereen ergens voor vecht.

The Peanut Butter Falcon (2019)
Regie: Tyler Nilson, Michael Schwartz | Cast: Zack Gottsagen, Dakota Johnson, Bruce Dern, Shia LaBeouf
Als Zak (Gottsagen) is ontsnapt, wil hij naar de worstelacademie van zijn idool, een worstelaar genaamd de Salt Water Redneck (Church). Tijdens z'n reis ontmoet Zak Tyler (LaBeouf), een voortvluchtige kruimeldief die hem besluit te helpen met zijn droom door hem te gaan coachen. Het ontsnapte duo doorkruist delta's, drinkt whiskey, vindt God en vangt vis. Ook overtuigen ze Eleanor (Johnson), een vriendelijke zuster die Zak naar het verzorgingstehuis terug moet halen, ervan om ze te vergezellen tijdens hun avontuur.

Busanhaeng (2016)
Regie: Sang-ho Yeon | Cast: Yoo Gong, Yu-mi Jeong, Dong-seok Ma, Su-an Kim
Op een dag breekt er een zombieplaag uit. Een trein richting de stad Busan blijkt de enige veilige locatie te zijn...

Sicario (2015)
Regie: Denis Villeneuve | Cast: Emily Blunt, Benicio Del Toro, Josh Brolin, Victor Garber
De jonge FBI-agente Kate Macy neemt deel aan een CIA-operatie om de baas van een Mexicaans drugskartel uit te schakelen. Samen met twee huurlingen steekt ze de grens over om hem te elimineren, maar daar treffen ze een gevaarlijke andere wereld aan.

0 Reacties

account_circleLog in of registreer om mee te praten.

NieuwsFilm

meest populair