'James Bond'-actrice ziet terugkeer na 'Black Widow' wel zitten

'James Bond'-actrice ziet terugkeer na 'Black Widow' wel zitten

Zien we het personage van Olga Kurylenko terug in het MCU?

Eerder deze maand ging dan eindelijk Black Widow in première. Daarin zagen we uiteraard weer een aantal nieuwe personages en een daarvan werd gespeeld door actrice Olga Kurylenko, bekend van haar rol als Bondgirl Camille in Quantum of Solace uit 2008. Let op: er volgen SPOILERS!

In de Marvel-film had de Frans-Oekraïense actrice ook een rol, al was ze waarschijnlijk maar moeilijk herkenbaar voor je. Kurylenko speelde namelijk de rol van Taskmaster / Antonia Dreykov.

Terugkeer van Antonia Dreykov
Het personage Antonia Dreykov is de dochter van de opperschurk Dreykov van acteur Ray Winstone. De schurk Taskmaster is een halve android en kopieert de vechtstijlen van heel wat Avengers. Kurylenko ziet een terugkeer wel zitten.

"Ik weet het niet, dat is een vraag aan Marvel. Zij moeten beslissen," antwoordde Kurylenko toen haar werd gevraagd of ze zou terugkeren als Taskmaster. "Natuurlijk zou ik het doen," voegde ze eraan toe, tegenover Games Radar.

Aan het einde van Black Widow zien we hoe een groep Black Widows de gehavende Antonia Dreykov meenemen. Een tweede Black Widow of een spin-off serie op Disney+ als The Black Widows & Taskmaster lijkt niet uitgesloten. Zou jij Taskmaster nog een keer willen zien, en zo ja: hoe?

NieuwsFilm

meest populair