Celebrity

Shailene Woodley: "Seksscènes met vrouwen in beha's zijn onrealistisch"

De actrice ziet liever gewoon naakt dan iets wat nauwelijks voorkomt.

door FilmTotaal om 12:25 in Celebrity
Shailene Woodley, o.a. bekend van de Divergent-franchise en de recente The Mauritanian, laat zich tijdens een recent interview uit over de vele onrealistische seksscènes. Zij vindt het namelijk ongeloofwaardig wanneer de vrouw nog een bh draagt.

Woodley zegt dat zij zelf geen moeite heeft met naaktscenes te draaien, zolang er van tevoren maar een goed gesprek over is gevoerd: ''Ik heb me nooit oncomfortabel gevoeld tijdens een seksscène, maar misschien komt dat ook wel omdat ik van me laat horen''.

Planning
''Ik heb het er altijd over met de regisseur en de acteur voor die scene. Wat wordt van me verwacht? Hoe gaan we het filmen? Is naakt voor deze film echt nodig?'' gaat Woodley verder.

''Op die manier weet ik precies wat ik kan verwachten en toon ik meteen aan hoe ver ik bereid ben te gaan. Het is dan ook nooit uit de hand gelopen''.

Onrealistisch
Tot slot zegt de actrice dat vrouwelijk naakt waarschijnlijk vaak wordt vermeden om de film 'netjes' te houden, maar daardoor onrealistisch is: ''Het komt nog te vaak voor, dat wanneer twee mensen vrijen in een film de vrouw dan nog steeds haar bh draagt''.

''Ik denk niet dat ik ooit al seks heb gehad met een bh aan. Of misschien echt een hele enkele keer. En ik ga liever voor een realistisch beeld dan iets wat te bescheiden overkomt''.

NieuwsFilm

meest populair