Algemeen

'Indiana Jones 5'-beelden onthullen eindelijk het personage van Boyd Holbrook

We zien de acteur in kostuum op de set.

door Jim Pedd om 22:30 in Algemeen
Nieuwe setfoto's van Indiana Jones 5 onthullen voor eerst een blik op het kostuum van acteur Boyd Holbrook op de set van de film. Welke rol hij precies krijgt in de film is nog niet bekend.

Enkele castleden zijn gespot op de set van Indiana Jones 5, en nu mogen we Holbrook bijschrijven aan het rijtje. Op recente foto's zien we hem tussen de crew lopen en uit een auto stappen, terwijl hij in kostuum is. De klassieke stijl van zijn kostuum past bij de setting van de film in de jaren zestig.

Nieuwe setfoto's
De nieuwe foto's van de set van de film bevestigen wederom dat de film zich afspeelt in de jaren zestig. Hieronder kan je de foto's zien:Harrison Ford is wederom terug om de rol van Indiana Jones te spelen. Hij wordt vergezeld door een aantal nieuwkomers in de franchise. Denk aan Phoebe Waller-Bridge, die de rol van de vrouwelijke hoofdpersoon speelt. Daarnaast is Mads Mikkelsen de grote schurk van de film volgens de geruchten.

De productie kreeg in juni met een tegenslag te maken, toen Ford zich verwondde op de set tijdens de voorbereidingen van een stunt. Tegelijk kwam het niet stil te liggen.

3 Reacties

account_circleLog in of registreer om mee te praten.

don lukas

Avatar

Hij speelt een tussenpersoon. Zoals eigenlijk altijd.

Chris23

Avatar

Eindelijk? Als je het zo formuleerd lijkt het net of iedereen op spoilers zit te wachten.

Master Of Films

Avatar

Waarom zien we geen set foto's meer van Kathleen Kennedy? Witte mannen op Filmtotaal vinden haar enorm leuk, heb ik mij laten vertellen hier op Filmtotaal.

NieuwsFilm

meest populair