'The Marvels' wordt een heel persoonlijke en soms zelfs verdrietige Marvel-film

'The Marvels' wordt een heel persoonlijke en soms zelfs verdrietige Marvel-film

Regisseur Nia DaCosta over haar project.

Phase 4 van het Marvel Cinematic Universe is in volle gang. Deze fase brengt niet alleen nieuwe personages, maar ook oude bekenden. Een daarvan is The Marvels, een ensemble waarin we Carol Danvers, a.k.a. Captain Marvel, Kamala Khan, a.k.a. Ms. marvel en Monica Rambeau samen zien komen.

De film wordt geregisseerd door Nia DaCosta, en fans kijken heel erg uit naar haar invalshoek voor de mythos van het Marvel-universum. In een recent interview vertelde ze hoe zij de film aanvliegt.

Hele persoonlijke film
DaCosta vertelde tegenover Entertainment Weekly over haar ervaringen met het werken aan het project. "Deze film draait om specifieke, persoonlijke en soms verdrietige dingen. Maar het is fijn om aan deze andere wereld te werken," aldus de regisseur.

DaCosta hintte ook naar de grote creatieve vrijheid die ze voelt tijdens het werken aan de film. Het doel van zowel de cast als de crew is om "een geweldige comic-book film" te maken.

Wat die 'persoonlijke en soms verdrietige' dingen betreft, weten we dat de film door kijkt naar de dynamiek tussen Monica en Carol. Hun band werd in de eerste solofilm voor Carol Danvers flink op de proef gesteld.

NieuwsFilm

meest populair