Algemeen

'The Marvels' wordt een heel persoonlijke en soms zelfs verdrietige Marvel-film

Regisseur Nia DaCosta over haar project.

door Jim Pedd om 07:28 in Algemeen
Phase 4 van het Marvel Cinematic Universe is in volle gang. Deze fase brengt niet alleen nieuwe personages, maar ook oude bekenden. Een daarvan is The Marvels, een ensemble waarin we Carol Danvers, a.k.a. Captain Marvel, Kamala Khan, a.k.a. Ms. marvel en Monica Rambeau samen zien komen.

De film wordt geregisseerd door Nia DaCosta, en fans kijken heel erg uit naar haar invalshoek voor de mythos van het Marvel-universum. In een recent interview vertelde ze hoe zij de film aanvliegt.

Hele persoonlijke film
DaCosta vertelde tegenover Entertainment Weekly over haar ervaringen met het werken aan het project. "Deze film draait om specifieke, persoonlijke en soms verdrietige dingen. Maar het is fijn om aan deze andere wereld te werken," aldus de regisseur.

DaCosta hintte ook naar de grote creatieve vrijheid die ze voelt tijdens het werken aan de film. Het doel van zowel de cast als de crew is om "een geweldige comic-book film" te maken.

Wat die 'persoonlijke en soms verdrietige' dingen betreft, weten we dat de film door kijkt naar de dynamiek tussen Monica en Carol. Hun band werd in de eerste solofilm voor Carol Danvers flink op de proef gesteld.

8 Reacties

account_circleLog in of registreer om mee te praten.

Master Of Films

Avatar

Ohhh. Emoties in een Captain Marvel film. Wordt Carol als een mens geprojecteerd ipv de ideale Mary Sue. Het verdrietig zijn is niet alleen menselijk, maar ook een zwakte in de Mary Sue bijbel. Een zeer interessante intake van DaCosta.

DaCosta hintte ook naar de grote creatieve vrijheid die ze voelt tijdens het werken aan de film.

In de drama scenes, niet in de actie scenes. Ik verwijs naar de Black Widow review van Red Letter Media. Daar wordt haarfijn uitgelegd wat creatieve vrijheid bij Marvel inhoud.

StoelPuntje

Avatar

Ah, fijn. Een vrouwelijke emotie film.

kokosnoot

Avatar

Oh een emo Marvel film, voor de emo, jonge filmliefhebber.

Hoera!

Lurking metafan

Avatar

Hmm.

We zullen zien.

Zolang het niet ten koste gaat van het verhaal en van de actie, vind ik het best.
Ik heb geen problemen met een vrouwelijke regisseur, of met emoties (ook niet met vrouwelijke emoties of 'teen angst') en droevige zaken in de film, zolang het maar bijdraagt aan het verhaal en het verhaal verrijkt.

Ik zit niet te wachten op een jankfilm, dat is weer een heel ander genre.

Beyonder

Avatar

Dit doen ze om meer vrouwen in de bios te krijgen.

Gigan72

Avatar

Tuurlijk word je verdrietig als je het acteer werk ziet van Brie Larson.

Decepticon

Avatar

Creatieve vrijheid om meer wokeness toe te voegen misschien?
Ik hoop van niet en ik hoop dat ie beter is dan de eerste Captain Marvel film, maar het geeft een gigantische woke vibe.

NieuwsFilm

meest populair