Algemeen

'Black Panther: Wakanda Forever' wordt iets heel bijzonders

Winston Duke over z'n nieuwe Black Panther-film.

door Jim Pedd om 08:08 in Algemeen
Acteur Winston Duke is al begonnen met de opnames van Black Panther: Wakanda Forever. Hij doet bij de Tyler Perry Studios in Atlanta. En onthulde hoeveel de film betekent voor iedereen die betrokken is.

"Het was heel emotioneel om het scenario te lezen. Het was heel emotioneel om in te pakken en naar de set te gaan. Maar we zijn nu een beetje een familie en rouwen samen, en we maken samen iets heel speciaals," vertelde Duke aan de site Collider.

Chad Boseman eren
Iedereen van de cast en crew die betrokken is bij het project benadrukte tot nu toe in de interviews die gegeven zijn dat het voornaamste idee met deze film, het eren van de overleden hoofdrolspeler Chadwick Boseman is.

Maar dat niet alleen: deze tweede film rond de Black Panther breidt ook het universum van Wakanda uit. Dat betekent dat we meer gaan leren over de cultuur van Wakanda en over zijn inwoners.

De film staat gepland voor release in juli 2022. Een synopsis, buiten eentje die duidt op de titel van de film en het feit dat we meer gaan leren over Wakanda, is er nog niet.

2 Reacties

account_circleLog in of registreer om mee te praten.

kokosnoot

Avatar

Ik geloof best dat deze Black Panther leuk wordt maar is dat niet een beetje nu de slogan bij elke marvel film introductie tegenwoordig......De overtreffende trap! Wordt een cliché.

Lurking metafan

Avatar

^ Ik word even niet goed van al die 'dit wordt de geweldigste film ooit!' type commentaren die de acteurs, regisseurs en andere betrokkenen elke keer weer uitroepen bij hun film.

Misschien dat dit typisch Amerikaans is, en ik kan me best voorstellen dat een acteur of regisseur oprecht enthousiast is over de film waar ze bij betrokken zijn.
Maar verzin eens wat nieuws, dan elke keer die orgastische uitspraken.

Dit geldt trouwens niet speciaal bij deze film, maar bij praktisch elke film waar je de regisseurs en acteurs over hoort praten.
Zoals ik het mooi verwoord heb gehoord, 'als elke film zo super bijzonder is en de beste ooit, dan is geen elke film bijzonder of de beste'.

NieuwsFilm

meest populair