'Black Panther: Wakanda Forever' wordt iets heel bijzonders

'Black Panther: Wakanda Forever' wordt iets heel bijzonders

Winston Duke over z'n nieuwe Black Panther-film.

Acteur Winston Duke is al begonnen met de opnames van Black Panther: Wakanda Forever. Hij doet bij de Tyler Perry Studios in Atlanta. En onthulde hoeveel de film betekent voor iedereen die betrokken is.

"Het was heel emotioneel om het scenario te lezen. Het was heel emotioneel om in te pakken en naar de set te gaan. Maar we zijn nu een beetje een familie en rouwen samen, en we maken samen iets heel speciaals," vertelde Duke aan de site Collider.

Chad Boseman eren
Iedereen van de cast en crew die betrokken is bij het project benadrukte tot nu toe in de interviews die gegeven zijn dat het voornaamste idee met deze film, het eren van de overleden hoofdrolspeler Chadwick Boseman is.

Maar dat niet alleen: deze tweede film rond de Black Panther breidt ook het universum van Wakanda uit. Dat betekent dat we meer gaan leren over de cultuur van Wakanda en over zijn inwoners.

De film staat gepland voor release in juli 2022. Een synopsis, buiten eentje die duidt op de titel van de film en het feit dat we meer gaan leren over Wakanda, is er nog niet.

NieuwsFilm

meest populair