Het verhaal achter het ontwerp van Marvel-schurk Taskmaster uit 'Black Widow'

Het verhaal achter het ontwerp van Marvel-schurk Taskmaster uit 'Black Widow'

Het 'kopieergedrag' van deze schurk is levensgevaarlijk.

In Black Widow kwam Marvel-spionne Natasha Romanoff (Scarlett Johansson) oog in oog te staan met Taskmaster, een schurk die beschikt over technologie om de vechtstijlen van anderen te kopiëren. Concepttekenaar Andy Park heeft nu op Twitter een gave ontwerptekening van Taskmaster gedeeld.

Taskmaster, een populair personage uit de Marvel-stripboeken, was een van de verrassingen van Black Widow. Het uiterlijk van de schurk in de film was anders, maar desalniettemin gaaf ontworpen.

Andy Park, de man achter veel ontwerpen in het Marvel Cinematic Universe, vertelt op social media meer over hoe het uiterlijk van Taskmaster tot stand is gekomen:


In het kort
Marvels Black Widow - een prent van de Australische filmmaakster Cate Shortland (Berlin Syndrome) - draait nu in de Nederlandse bioscopen. De superheldenfilm is ook beschikbaar met VIP-toegang op streamingdienst Disney+.

Naast Johansson zijn onder meer Florence Pugh (Yelena Belova), David Harbour (Alexei Shostakov), Rachel Weisz (Melina Vostokoff) en William Hurt (Thaddeus Ross) van de partij.

NieuwsFilm

meest populair